new wave girls

Observ ca e o moda pe blogurili fetilor sa declare din primul rand ca ele o sug. „Azi i-am supt-o ca niciodata”, azi m-a pus sa i-o sug”, abia astept sa i-o sug”. Bai tata, nu mai pot cu sugiucu, incep sa am repulsie de actul in sine. Care mortii ma-sii e jmecheria ca eu nu o pot intelege..

..dar fac eforturi disperate in acest sens pentru ca e sport national suptul de maciuca descris atat de captivant cu degetelele care…tin maciuca fixata in gura. Si, cum pot intelege cel mai bine daca nu incerc sa ma pun in locul lor, al fetilor ?

Postare

„Azi ma vad cu ea. Abia astept sa-i dau limbi. Maine vreau sa-i dau alte limbi..”.

Kil, n-am simtit niciun fior. mai incerc odata:

Postarea 2

„Am cunoscut-o la sala de sport, curgea transpiratia pe ea, sanii ei bla bla, fundul ei bla bla. Am intrat in vestiar si i-am tras niste limbi..”

kil, iar n-am simtit nimic. Nu mai incerc..dar sunt sigur ca mi-am gasit noi victime printre surioarili care ma citesc; muriti de ciuda voi astia care faceti de ras specia masculilor, voi astia care scrieti de masini, de php, de IT, frustratii dracu ca nu stiti sa faceti o femeie fericita..

te-m-as in ea de viata ca ma pun la mintea gainilor..

18 comentarii la “new wave girls”

 1. Clau, de azi inainte nu mai iesim la bere, iesim la un oral; nu uita sa-ti iei ghiulurili de aur si sa-ti actualizezi manelele din telefon; abia astept sa-ti povestesc ce muie am dat ieri..

 2. Vrei cumva sa-mi stea berea in gat? In primul rand tre’ sa povestesti treaba cu bla bla bla! :)…plm, poate crede careva ca am ghiul si ascult manele…

 3. ba.. tu iti dai seama ca ele abia asteapta s-o suga doar pentru a avea material de blog ? mai mult, se si rasmuiesc intre ele:
  – eu o sug cel mai bine
  – ba nu, eu o sug cel mai bine
  – ba nu, eu o sug cel mai bine..
  – ba eu..

 4. Cearta asta nu duce la nimic bun, in fond exista manelari cu ghiuluri care ar putea sa explice „azi tu ai fost cea mai buna, meriti un bla bla!”

 5. Twigg, eşti bebe mic, crede-mă. Nu ai văzut nimic frate. E una care are blog în care eroina principală a fiecărei postări este pizda ei proprie (îmi scuz exprimarea directă) căreia i-a dat şi nume. Fata o consideră un fel de entitate de sine stătătoare, îi povesteşte aventurile, împlinirile, aşteptările etc.
  Ce mă distrează este că aceste domniţe chiar au impresia că înşirându-şi idioţeniile pe un blog fac lucrări de artă literară, când de fapt e material de labă pentru liceenii virgini, supraponderali şi cu multe coşuri pe faţă.

 6. Ah, fir-ar sa fie, fetili care citesc vor spune ca sunt prea prost sa inteleg ca ele fac sex oral si nu iau muie. Din ce mi s-a explicat la sicoala, sexul oral este actul in care fata se ofera sa-i faca muie pe cand muia este actul in care el ii cere sex oral. Chiar ca e diferenta, cum de nu mi-am dat seama..
  Bine zis Mitzo, sunt un bebe mic. si frustrat !

 7. Invers.. adica cum ? baiatul se ofera sa i se faca muie pretinzand sex oral si fata se ofera sa faca sex oral.. la dracu, m-am incurcat de tot. fuck

 8. Nu e de mine sexul oral, eu le am pe astea cu carligele, sfoara, bilele si evident, dildo-urile 😀
  P.S. am vreo sansa ca macar una din feti sa intelegeaga mesajul meu si sa-mi ofere si mie, din mila, un oral ?

 9. Am zis oral ca suna mai decent.. bai si cu tine, chiar vrei sa-mi strici combinatia ? daca raman nerezolvat tu esti de vina 😀

 10. Pot sa dau un anunt ?
  Titlul anuntului: Mi s-a pus pata”
  Detalii anunt: Caut tipa beton care sa ma initieze in arta amorului oral. Nu va faceti griji, Flory va sta in dreptul usii excitandu-se singura. Pentru voiori taxa este de 50 de lei si primiti un servetel si un tricou personalizat. Astept PM

 11. La multi ani tutulor cititoarelor!!!! Sa primeasca muuuuulte cadouri, spre marea bucurie a barbatilor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.