Iar am comis-o

Aseara, cu emotie in glas i-am spus ca o scot la KFC, stiu ca nu ma refuza. A acceptat, s-a asezat la masa iar eu m-am dus sa comand. De obicei ne luam amandoi un meniu de 8 strips cu varza dar de data asta nu. Cat asteptam la rand am ochit un meniu, Big Deal se numeste, cu cartofi, aripioara, strips, wings, draci, totul la 7,4 lei. Mi s-a parut super ok si cum nu imi era foame i-am luat doar ei. Koae, mi s-a facut rau cand mi-a adus ala comanda, o portie de cartofi si 2 strrips cat degetul mic era de fapt tot meniul. Cu ochii beliti l-am intrebat daca m-a luat la misto; omul era linistit, cica meniul pizdii e cu produse la alegere, nu toate odata. N-am apucat sa spun nimic ca deja luase comanda celuilalt din spate. Platisem cu cardul si sa mai stau iar la rand juma de ora iesea din calcul. L-am balacarit pe saracu ala, am strigat hotii si m-am resemnat. Pur si simplu nu a fost chip sa ma scot de 8 martie. Bine ca s-au dus in sange sarbatorile curului..

Comentarii ( 11 )

  1. Sa iti scoti nevasta, prietena, vecina, aparatul de facut felatie,… sau alta varianta, de 8 martie la KFC e o mare eroare.
    Sa crezi ca primesti ceva multumitor de 7,4 lei la un fastfood cu staif cum e KFC …e o gandire catastrofala. Pana la urma, ori esti un zgarcit notoriu…ori stai extrem de prost cu banii. Sau ai tu o alta explicatie…

  2. omg, n-a fost intentionata dar merge; pe bune acu, daca vii si dai cu cacat, de ce te ascunzi ? fii barbat si arata-te ! sunt calm, sunt calm..

  3. Ziceam ca poate ai o alta explicatie…dar nu ai mai venit cu ea, pesemne alta explicatie nu exista…

  4. gangsta man, de obicei dau reject la anonimi dar de data asta fac o exceptie si-ti si raspund; in primul rand nu stii sa citesti acest blog iar daca stii ai chef de scandal. In al 2-lea rand iti scapa din vedere faptul ca suntem o famile si nu suferim niciunul sa ne dam in stamba. Nu-ti cer sa intelegi, doar sa pleci..

  5. Flacaul asta nu a inteles ca incerci sa povestesti cu o oarece doza de ironie. Pe unde l-ai gasit?…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top