care-i treaba cu blogurili

Daca iti plac poeziile lui Nichita sau Bolero-u lui Monnet esti safe. Dar ce te faci daca din greseala ajungi pe blog-ul lui sangerete de la fetesti care spune ca el este cel mai viril om de pe planeta ? Poate esti tentat sa-i lasi un comentariu ca intre bloggeri ? well, fratili vostru va spune care sunt riscurili: blogul lui sangerica este un loc periculos pentru un naiv ca tine. Singura ta sansa de supravietuire dupa ce vizitezi astfel de locuri este sa te retragi discret si eventual sa-ti stergi si orice urma prin schimbarea providerului de net. Partea cea mai nasoala este ca nefiind constient de riscuri esti tentat sa-i comentezi; in cazul asta ai grija ce s-a comentat inaintea ta si fa la fel, baga ceva de bine, fara urme de ironie sau de dispret. Daca totusi faci greseala si il intrebi daca are 2 puli sau 3 coaie poti sa-ti sapi mormantul, vei fi distrus. Alde Sangerica are in spatele lui o haita de acelasi nivel cu el, pregatiti sa sara la atac oricand pentru sefu. Te vor balacari, te vor injura, te vor provoca si te vor umili doar pentru ca te-ai luat de sangerica. E blogul lui si exista reguli ce trebuie respectate. E deja prea tarziu pentru tine insa, comentariul tau a fost publicat iar tu esti ca si mort.

Te vei intreba unde ai gresit. Nu are rost, astia sunt bine organizati si oricum nu-i vei intelege niciodata. Te retragi inapoi la Nichita si te resemnezi cu gandul ca esti prea mic intr-o lume atat de.. (aici completati voi dupa caz)

Comentarii ( 12 )

  1. Ba eu zic ca si-au dat arama pe fata, daca pana acum eu priveam cu oarecare amuzament postarile acelea, dupa ultimele comentarii pe care le-am citit aseara crede-ma ca mi s-a facut greata, atata vulgaritate mai rar…asta ca sa ma exprim frumos.

  2. Cat, ma faci de ras.. Mona Lisa e a lui Ravel, stie toata lumea..
    P.S. ati auzit transferul anului ? Rossini si Puccini la AC Milan !

    Miha..sa zicem Doamne fereste de asa cunostinte..

  3. Monet (cu un n) a fost pictorist impresionist, pana si eu stiu asta, dar Nichita n-a jucat fundas stanga?…

  4. Super-logic cu Cioran (???). Tot ta chiloti se reduce. Bineanteles, logic! 😀 La fel si cu toti fundasii… ahhhh….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top