bag paula

M-am cantarit in seara asta.. 82 kg in bucile goale; n-am avut niciodata atatea kile deci trebuie sa fac ceva urgent. De luni ma apuc de regim, o sa incerc ceva de care sper sa ma tin. Daca supravietuiesc continui si daca ma obisnuiesc cu  regimul incep sa si alerg, poate reusesc sa ajung in 2 luni la 70. Maine e ultima zi in care bag in mine ca porcu, am in meniu mici, carnaciori, cartofi prajiti cu usturoi si o tona de dulcuri, trebuie sa le termin pe toate pentru ca de luni mananc asa: fructe toata ziua iar seara legume (o salata de varza cu urme de morcov si piept de pui la gratar taiat cubulete si aruncat la misto prin salata. La paine renunt definitiv, poate iau o gura de cola daca ma ia cu lesin si cam atat.

Planuri mari – sanse mici. plm..

Comentarii ( 6 )

  1. De la apogeu pana acum am scapat de aproape 20 kg, mentin, chiar nu e greu decat daca vrei sa vezi tu ca e greu, am cateva recomandari daca te intereseaza.
    P. S. – La multi ani Floryyyyyyyiiiiiiiiyyyyyyyyiiiiiiiiiiyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!

  2. am inceput in forta; aseara am bagat in fizic o cutie de porumb iar in dimineata asta cafea si un mar. nu stiu cum dracu ca numai la mancare ma gandesc..

  3. Ca in filmele cu prosti, azi m-am chinuit sa tin regim, am mancat salate de varza si mere toata ziua iar acu seara la 11 am bagat o placinta cu visine de la Mec, te-m-as..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top