miss me ?

Azi m-am intors din state, un drum plictisitor, acelasi new york prafuit si aglomerat, nici nu mi-a placut de data asta. Am fost cu treburi, m-a omorat Flory ca vrea sa ne luam motor da cica astea care se vand pe acilea nu-i plac asa ca a trebuit sa merg pina acolo. Ne-am luat un Harley si niste costume din piele inclusiv lu’ aia mica, anul asta vrem sa mergem la mare la eforie calare pe motor toti 3. Bine, noi suntem atat de jmecheri incat avem voie sa umblam cu copil pe motor; chiar daca ne opreste vreun polizai, cand o sa vada pantalonii de piele intinsi pe bucile lu’nevasta-mea sigur ne lasa in pace.

Anul asta visam sa facem sex mai mult. Visam doar..

Ma gandeam.. inspirat tot dintr-un blog, sa-i propun lui Flory sa-si ia amant, vrem sa fim si noi openmind si sa moara toti frustratii de ciuda. Mi-am facut planuri, cu prima ocazie cand mergem la Auchan, in timp ce burdusesc cosul cu bidoane cu apa, sa-i spun: „iubito, nu vrei sa te scarpine si altul ?” sau „ba, sa-ti iei amant ca te ia mama naibii, sa nu vii diseara fara pularau”. Oricare metoda as folosi-o nu stiu tonul pe care sa-l abordez, daca intelege altceva ? De exemplu poate intelege ca nu-mi mai arde de hatzaiala cu ea, ca n-o mai plac, ca s-a ingrasat si mi se taie cand o vad dezbracata..sau ca o insel si am remuscari. Eu nu vreau decat sa fiu trendy..

Bine, acu depinde si cum e fatuca. Daca e tuta si sare intr-un picior de fericire e clar ca nu conteaza cum ii spui, ideea e sa inteleaga. Dar daca are ceva in cap si te faci de cacao ? Daca te trezesti cu replica gen: „uite cine se trezi stapan peste viata mea..”

So, this thing stink. Revenind la realitate, se poate intampla ca la un moment dat (prea mult porn, timp liber, carcei mintali) sa ai impresia ca esti altfel. E evident de ce se intampla atat de multe nenorociri, putini sunt cei care reusesc sa aibe coloana vertebrala in astfel de momente care vor trece de la sine. Sa-ti impingi sotia in bratele altuia pentru ca azi asa ti se pare ca e normal e imoral.

In incheiere, visez ca anul asta sa fac sex cu profesoara de chimie din liceu, eu sa fiu imbracat pionier si ea sa ma bata la fund cu catalogul. Maine visez altceva..

Comentarii ( 5 )

  1. Desigur, iar incepi :). As zice fo cateva dar nu am timp, cred ca totusi ar merge sa te imbraci in pionier, Flory sa-si puna un halat si ochelari cu rame groase si sa te bata la poponet cu facaletul.

  2. Stiu bre ca ziceai la misto (in fine, nu stiu daca toti/toate s-au prins), ca nici eu nu-s openmind, de’alde astia se recunosc intre ei, voiam sa spun ca am raspunsuri la „materiale”. Tot cacalau.

  3. Plm…, imbecilele astea cred ca se citesc intre ele si nu stiu cum sa o intoarca (pe langa cele 135789853 nick-uri – vorbim realul pe mess). Exista, totusi, si alte lecturi (in cei cativa ani „ratati”), cand te strofoci cu spume la gura sa indulcesti singura realitate pe care o cunosti (curva se cheama curva – exista DEX-ul).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top