1 mai prost

Ma uitam la stiri din vama. Nu stiu koae, poate ca sunt eu demodat dar am vaga impresie ca de fapt nimeni nu se distreaza; am venit sa bem, ne distram.. si cam atat am auzit. Sa zicem ca bei pina te caci pe tine, unde e distractia cand esti muci, ti-e rau si te doare capu’ ? Unde e distractia cand ai vrea sa dai o buca si singura disponibila, o drogata de 200 kile cu cercei si’n gaura curului iti spune mars fraiere ? Sau cand vezi ca pe langa gagica-ta dau tarcoale vreo 20 de golani..

Plm, poate n-o fi chiar asa dar nici departe nu e. Eu am fost 10 ani, intre 93-03 fara pauza, era un fel de ritual de unde nu puteam lipsi. De la an la an s-a futut pina cand am zis pas, nu-mi mai place.Ma obosesc cluburile de noapte cu muzica house, cu stroboscoape care-mi dau ameteli, cu tarfe care danseaza pentru tiganii cu bani. Totul e fake, iti da impresia ca esti de-al lor, ca te plac zdrentele dar ghici ce: teapa. Imi vine rau cand vad tentative de metrosexuali, silicoane si tigani cu decapotabile. Nimeni nu mai simte fiorul ala pe care il aveai atunci cand dansai pentru prima data cu o necunoscuta cu 2 suvite care-ti zambea sincer. Distrati-va manca-mi-ati coili..

Comentarii ( 9 )

  1. O singura data am fost in studentie, scopul universal era betia crancena la orice ora, oriunde, oricum si cu orice, nu zic, am pierdut ceva vreme la bere cu amicii de-a lungul timpului dar in nici un caz nu am facut un scop din asta, de atunci nu am mai fost.

  2. Acuma, tot ce ai zis (am citit a doua oara sa vad mai bine) nu se aplica doar de 1 mai si doar la vama, eu unul sunt total de acord. De exemplu, maine cred ca o sa iau parcurile la rand, cat mai departe de indivizii/individele care pretind cu urlete ca se simt bine si se distreaza.

  3. ma.. nu zic sa nu bei la mare dar nici „doar sa bei”; uska, nu e nici evolutie nici involutie, e polutie ! astia de sunt acum in vama (majoritatea, nu toti) sunt ca visele alea din adolescenta cand te trezeai cu chilotii scoarta, incepea bine si se termina ca dracu..

  4. Exemplu de zi libera: de acasa la oraselul copiilor, parc, ocolit lac, iesit la Tineretului, Unirii, Universitate, Romana, Victoriei, pana in Herastrau. Invartit pe’acolo si apoi revenit pe acelasi drum, adica 22 km. Acum servesc o binemeritata bere, care imi pare mai zemoasa si cu un gust mult mai bun!

  5. exemplu si la mine: trezit la 9, facut tura mare de lac IOR sub 20min, mers la amanta in Rm. Valcea, venit acu seara rupt. pai..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top