smenuri

Much better today ! Dimineata mi-au venit voucherili de la pizza cu 9 lei, maine se stie ce bag in fizic. Ca tot veni vorba de rontzaiala, va anunt ca sunt in continuare la regim. Azi am mancat asa: un ou dimineata, pe la pranz 2 banane, pe la 4 niste ciorba de legume iar la 6 un McChicken cu cartofi wedges; nu’s cum dracu reusesc..

Apropo, vand ficatu ! Cei ce sunt interesati va spun pe scurt pina apare anunt oficial cu poza: motor 1.2 merge ceas, mici zgarieturi de la vecini deci e nevoie de polish, an 2001, consum baietas. Daca te am in blogroll, daca mi-ai adus prajiturele etc etc pretul se negociaza.

Din ciclul „salvati-l pe ala micu”, fratili vostru a aflat azi ceva tare de tot. Stateam la vrajeala cu o amica, psiholog jmecher si am intrebat-o ce cazuri mai bizare i-au venit prin cabinet. Cica sunt multi barbati trecuti de 30 care vor s-o ia pe la spate dar nu sunt poponari, sunt barbati cu neveste si copii. Fuck me, mi-a venit instantaneu in minte ala micu cu care m-am balacarit pe acilea pe blog, ala de face naveta.. stiti povestea. Daca barba-su aleia de si-o trage cu el i-o da la ochiu maro iar el a cazut in capcana ? Bro, nu zic ca esti in situatia asta dar daca ai fi..fii tare ! still proud of you..

Ma amuza teribil faza cu Osama. Din 7 miliarde de romani n-am auzit pe nimeni sa creada caterinca aia ca l-au omorat si l-au aruncat in apa. Inca nu m-am prins de ce e isteria cu terorismul si la noi. Pai aia nu stiu ca suntem vai steaua noastra? da chiar, nava aia Ferdinand, a mai ajuns in mediterana sau s-a stricat pe drum ? Suntem exact ca in bancul ala cu virusul somalez „salut, sunt un virus sarac si inofensiv; sterge si tu un fisier si prefa-te speriat”, cam asa vad eu lucrurile. Ce dracu koae, nu strica aia gloantele pe noi..

Comentarii ( 6 )

  1. 1. Bine te-am regasit;
    2.Greu cu regimul, de admirat totusi ca incerci. Si al meu se simte atras de Mac numai cum il vede .
    3.Asta cu barbatii nu ma mira desi nu pot explica dece:)
    4.Si eu sunt curioasa daca a ajuns nava aia sau s-a scufundat:))

  2. 1. Cu McChicken si pizza sigur o sa slabesti. Desigur.
    2. Nu il cumpar dar vreau o poza 🙂
    3. Uat??? Bai, respectivilor (in cazul lor „respectivelor”) le trebuie nu un psiholog ci un psihiatru! Ne mai miram de ce ies copii retarzi cu asa parinti…
    4. :)) Plauzibil si chiar posibil cu ala micu’ cat buricu’! De fapt tuta aia (citita si apreciata de alte tute)era bagata la inaintare si cand colo l-au folosit pro-fund! Dar daca i-o fi placut?…Sau poate a fost strict in scopuri medicinale, scapa de constipatie, hemoroizi si i se imbunatateste tranzitul intestinal. Si ce mers o sa aiba…! Si-apoi de ce sa-ti inseli nevasta doar cu femei? Adica doar o gaina poate da satisfactii? A? De unde limitarea asta a gandirii? Adeptii openmind-ismului nu se opresc doar aici, nuuuu! Experimentarea si diversificarea duce de fapt la imbunatatirea si solidificarea vietii de cuplu, noi ne cramponam in obiceiuri invechite demne de tot dispretul! Si pentru o mai buna aprofundare a cercetarii, oare cum arata pozitia 69 intre doi potentiali masculi?…plm, si mai am doar o singura lamaie…

  3. Crissu, te caut pe fb

    Clau, teoretic trebuie sa plateasca intr-un fel destrabalarea asta; ce te faci daca incepe sa-i placa..

  4. Lasand gluma la o parte, de platit o sa plateasca in cel mai subtil mod in viata reala, in primul rand prin evaluarea justa a prioritatilor (iti dau mai tarziu exemplul unor fosti prieteni, ca tot mi-am adus aminte), daca te gandesti-citesti-scrii-spui-traiesti-faci lucruri imorale si abjecte indiferent de traducerea personala (eu ii zic explicatie cu indulcitori) ajungi sa-ti pierzi simtul realitatii, valorile natural-firesti au alte trasaturi, incepi sa te crezi neanteles, psiholog, pastile etc. Sa nu uitam ca forta cea mai mare existenta e forta gandului, de aici se pleaca, si gandul se poate canaliza doar cu un f. mic efort, mai tarziu este mai greu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top