obisnuitul post de luni

Am o durere de cap cumplita aparuta din senin. Azi a mers totul ok pina acu seara cand m-a lovit in moalele capului exact cand speram ca e exceptia de la regula. Nu mai are rost..

Fusei la parastas weekendu asta. Ce vorbesti frate, cata logistica, agitatie, mii de farfurii cu zeci de feluri de mancare, trezit de la 6 dimineata sa ajut cu drumuri de colo colo.. ca in final sa fie vorba de 10 octogenari ce se multumeau si cu paine goala. N-am sa inteleg niciodata obiceiurile astea..

Cred ca m-am tacanit la cap irecuperabil. Daca pina de curand deschideam mailurile si messu cand dadeam drumu la comp, acum deschid fundeal si groupon, restul poa sa astepte. In portofel am cartonas cu stampile starwok, in frigider cascaval 2 la pret de 1, 8 iaurturi la pret de 7, prajituri magurele 3+1 gratis. Nu radeti..

Aproape ca s-a futut comertul online in ro. M-am uitat pe site-ul emag la produse desigilate si am ramas uimit sa vad telefoane mobile de acu 10 ani, cu clapeta la pret de 300 de lei. Pe computergames si okazii numai oportunisti de cacat de cer pe un produs vechi si prost mai mult decat e nou in magazin. Muistii mai baga si texte gen „ma doare la basketi, pretul nu se negociaza”; ma miram eu de ce vad aceleasi anunturi zi de zi..

Good news ! se apropie ziua lu’ fratili vostru si m-am gandit la o susta. O sa fac o tombola cu premii din singurul motiv ca nu va pot invita pe toti la party. So, o sa fac un quiz cu intrebari obisnuite si daca raspundeti la toate (ca sa stiu cu cine am de’a face) aveti sansa de a castiga..diverse chestii. Daca imi trece durerea de cap ma apuc chiar acu..

Comentarii ( 7 )

  1. Bai, si pe mine ma doare capul de vreo cateva zile fiindca-s nedormit, as vrea sa castig o bere si doua aspirine.

  2. Da de ziua ta nu cumva trebuie sa primesti cadouri ? Tu te-ai gandit sa dai 🙂 Generos:D Stiu ca tii la gluma: Cumva e una din prajiturile obtinute la promotia 3+1 gratis , aia care o primesti pe gratis:)) hehe .. nu m-am putut abtine:P It was a joke ..

  3. Ohh, multumesc de blogroll , eu am pierdut-o pe Flory, s-a lasat de sportul asta cu blogeritul? Hai de dragul artei o sa ma bag si eu la concurs desi te avertizez ca eu sunt genul ala norocos care castiga 😀 (nu, nu am mancat ‘delicii turcesti” )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top