Draga blog,

Azi m-am trezit ca de obicei la 8. Am facut pisu, m-am scarpinat la oo, mi-am facut cafeaua, am deschis fb, mailurili, tv-ul cand brusc mi-am adus aminte de tine. Te-am sedus cu haine noi si apoi te-am abandonat fara nicio explicatie. Am gasit totusi doua pertinente, una dintre ele este ca mi-a lipsit sursa de inspiratie, aka fi-mea. Am dus-o timp de 3 zile la bunici si din clipa aia abia daca m-am mai atins de calculator; am asteptat aproape 3 ani sa putem avea o zi libera, fara griji, sa facem tot ce vrem si sa mergem pe unde vrem. Asta am si facut, de cum am ramas singuri, eu si nevasta-mea ne-am incuiat in casa, ne-am bagat in pat si am inceput sa vorbim de…fi-mea. Nu’s cum naiba, numai la ea ne-a fost gandul.
Apoi am cunoscut un tip. Stand de vorba cu el m-am speriat sa vad prostia absoluta in forma arhaica, de gibon. Dupa ce ca te nasti in romanica mi se pare cumplit sa fii si idiot pe deasupra.
Hopa, e ora 10.30, trebuie sa plec

Ora 16.04 – m-am intors
Draga blog,
Iiti povesteam ca am intalnit un primitiv. Dialogul intre noi (mai mult un act perlocutionar) m-a facut sa inteleg ce noroc am avut sa nu fiu unul dintre ei, tema ce m-a pus iar pe ganduri.
ora 16.15 – pina acum am vorbit la telefon cu un depanator de imprimante, 150 de euro + tva un recipient de tonner rezidual pentru un canon. POMANA !
16.17 – trebuie sa plec, ma duc sa ma imbrac
16.20 – pa pa

Comentarii ( 5 )

  1. In primul rand vad ca iar ai pozat putze, nu te mai saturi odata! Si cine-i cercopitecul? Ceva detalii?
    Te-ai imbracat in trei minute?!…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top