m-as duce..

M-as duce la Bon Jovi dar nu-mi place pretul la bilete. In afara de asta, s-au basit de tot. Am vazut un bluray de anu trecut, subtire de tot concertul. Bon Jovi s-au nasparlit dupa Keep the faith, au urmat numai lalaieli si din ce in ce mai comercial. Concluzie ?

M-as duce la Suede dar nu mai calc in Arenele romane. Dupa ce am vazut/auzit Queensryche mi s-a luat. In afara de asta, de la Suede imi plac 3-4 melodii, 180 de roni pentru atat nu se merita. Concluzie?

M-as duce la Deftones. O yeah, Deftones chiar e ceva! Sa asculti live Digital Bath sau Be quiet and drive e o jmecherie numai ca Deftones suna groaznic in concert live. Concluzie ?

M-as duce la Hooverphonic. Stil de muzica interesant, chiar imi plac vreo 2-3 piese, concertul se tine intr-un club, pret 110 lei/ belet. S-ar putea sa-mi placa – s-ar putea sa nu. Concluzie ?

M-as duce la Amy Winehouse. Glumesc, nu m-as duce..

M-as duce la Alice Cooper. O daaa, sa vad un septuagenar boit pe ochi care sta pe scena cu tubul de oxigen langa el… Daca venea acu 20 de ani parca mai era o jmenozeala. Totusi, ceva ma atrage la concertul asta..

Voi pe la ce concerte mergeti ?

Comentarii ( 5 )

  1. Ultima oara la un concert mai mare am fost la Leonard Cohen (Stadionul tineretului). La rock am fost in septembrie la H8 (hardcore, de club).

  2. Singurele trupe la care m-as duce sunt Foo Fighters si U2; ghinionul meu ca niciuna nu vine pe aici asa ca de banii de bilet ma duc la curve. sau bag benzina..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top