chestiuni serioase

Subiectul de azi: Patania unui Fane

A vazut-o pe Geta si a placut-o. Genul de fata discreta, retrasa, nu iesea cu nimic in evidenta si nici nu incerca sa atraga atentia. Fane, scarbit de zdrente si panarame se gandeste ca merita s-o invite la cafea dar inainte de asta ii spune unui amic ce are de gand. Amicul lui Fane cade pe spate: bai Fane, Geta e a mai panarama dintre toate, toti ne-o punem cu ea mai putin tu; stai linistit, nu e ceea ce pare..

Fane s-a trezit la realitate dupa socul incasat. Probabil o fi exclamat „sa-mi bag pulaaa..” ( eu asa as fi facut) dar i-a multumit amicului ca i-a spus adevarul si a renuntat la Geta instantaneu.

Situatiile astea sucks. Recunosc, am patit-o si eu si cred ca fiecare dintre noi. N-am sa inteleg niciodata de ce unele persoane incearca sa para altfel decat sunt daca iti arati putina afectiune fata de ele. De ce a trebuit sa aflu de la altcineva ca fufa cu care ma combinasem de 2 zile o lua in fund de la toti golanii dar mie imi spunea ca nu e loc de hatzaiala, ea  fiind virgina? (culmea, avea dreptate..); nu era mai simplu sa-mi spuna ca atunci cand vin la ea sa aduc si niste vaselina ?  socul pe care il ai cand iti formezi o parere despre cineva si ulterior  afli ca esti un bou, devine frustrant.

Stai putin, dar daca nu e cum spun ceilalti ? De ce trebuie sa-l cred pe amic ? si chiar daca are dreptate, poate cu mine se cuminteste si devenim o familie ! Prefer sa ma consolez cu ideea sau imi vad de interes ? Pot trece peste trecutul ei ? mama, cate subiecte urmeaza..

Comentarii ( 14 )

  1. Sa incep: daca amicul ala i-a dat detalii gen „are o alunita pe buca dreapta, undeva mai intre fese”? Ce rost ar fi avut sa minta? La extrem lua pozitia strutului, n-am vazut nimic, nu stiu nimic, nu e treaba mea. Si vorbim de credibilitate? Vorba poeziei, „Old habit die hard” si in unele situatii „never die”, te-ai risca?

  2. depinde de situatie; daca vreau sa dau o buca m-as risca, n-am nimic de pierdut si ma bucur ca se intampla; daca vreau relatie serioasa devine o problema..

  3. Stai asa ca mi-am adus aminte, un fost coleg de grupa statea in gazda in zona piata Matache, de cate ori prietena lui pleca la parinti, ca orice baiat serios 🙂 , doar cobora si traversa strada, prestatoarea preferata servea doar oral (moral) si anal, fara misto, cu explicatia ca se pastreaza pentru casatorie (si nu era tiganca), mereu aveam discutii cu el, ala radea cu lacrimi „care-o fi boul care ar lua-o?”, dar eu spuneam mereu ca ar fi o victima, adica o creatura din asta stie bine sa joace teatru, in fond e un instinct de conservare, plus ca se adapteaza instant ca are experienta, asa ca tu cand ai de-a face cu o chestie din asta din start pleci de pe o pozitie inferioara.

  4. Cum poti fi sigur de cineva atat timp cat n-ai fost la fundul lui/ei ? Nu ai de ales si iei de bun ce-ti spune; uite faza: am fost combinat cu una o perioada fara sa stiu ca fusese inainte gagica lu’ tataie de la mafia; ce era sa fac, sa ma oftic sau sa ma bucur ? daca iti spun ca m-am simtit cu 3 coaie ma crezi ?

  5. Mda, n-ai de unde sti, dar mai multe informatii (presupunand ca aia nu zice, sau se da sincera doar acolo unde ii convine), chiar si subiective, te ajuta mai mult cand iei o hotarare, cum o fi aia, buna sau rea (aici e alta discutie), adica sa nu ajungi la „mamaaa, daca stiam…!”. Eu ziceam strict ca poate fi o victima. Si nu inteleg exemplul, ce e rau intr-o relatie cu o fata care a terminat o alta relatie? Adica e ceva legat de ala? Nu stiu cine e, nu ascult hop hop.

  6. E clar ca avem nevoie si de alte pareri dar nimeni nu se risca desi vad ca e ceva trafic; o fi subiectul prea tabu sau prea infantil..

  7. Cre’ca e tabuntil, ai mai avut tu prin toamna un subiect similar, ceva cu Catinel si Polixenia, aia cre’ca se iubesc peste tot in continuare 🙂

  8. Eu niciodata nu plec urechea la ce zice lumea.. am fost si eu cuplata si rascuplata .. de toti frustratii din cartier pe care ii refuzasem…Am un raspuns dar e asa porcos ca nu-l pot spune ..

  9. Tu ai dreptate cu mici (?) obiectii: „ce zice lumea”. Adica doza mare de subiectivism. Dar am avut „norocul” sa fiu implicat de-adevaratelea in ambele parti, observator si patit. Si poti sa vorbesti porcos, nu se supara nimeni 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top