baiatu cu calculatoarili

N-am mai scris nimic de jobul de zi cu zi dar nu inseamna ca idiotii au disparut din viata mea. Zilele trecute ma suna secretara de la o firma la care am renuntat acum 1 an, cica au mari probleme cu mailurili iar baiatul care m-a inlocuit le cere enorm. Pe scurt: ala le-a pus domeniul pe un server privat si i-a lasat cu 20 de mega pt mailuri asa ca nu mai intra nimic; vreti spatiu mare ? platiti cat vor coili mele, cam asa le-a spus; ma bucur ca si-au luat-o, eu care le ceream 50 de lei/an cu spatiu nelimitat eram scump..

Ma enerveaza maxim nefututii, aia care azi vor ceva – maine nu mai vor. Vreau si eu asta si asta, apuca-te de treaba si ne vedem in 2 ore sa-ti dau banii. Teapa, nici ca-i mai prinzi la telefon; pai fmm, stii ca peste 2 luni ma suni iar cu alte probleme, crezi ca uit asa usor ?

Ma suna unu caruia i-am facut un site mai demult, cica a gasit o firma care pentru 50 euro/luna ii da 100 de click-uri pe zi si in felul asta creste in goagal de mor toti dusmanii de ciuda. Tu ce zici Vio, merita ? La cat esti de prost meritai sa-ti ceara 500 de euro, nu 50..

Ma vad cu un amic, imi spune ca lucreaza mai nou in distributie de birotica si IT, are cele mai mici preturi de pe piata si daca am nevoie de ceva ma ajuta. Ii cer pretul la un tonner cu care lucreaza mai multe firme si-mi da a 2-a zi un pret beton: 53euro fara tva, asta in conditiile in care acel tonner il iau eu cu 210 lei pret final. cat de tare…

Ah, mai e ceva tare pe aici, prin romanica: ce credeti ca fac prima oara cei care isi cumpara IMac la birou pentru ca da bine ? sa va vad!

Comentarii ( 5 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top