Profesionistii

Va spun pe scurt pentru ca sunt rupt de oboseala: am avut pe mana o masina de vanzare a unui amic, nu are importanta marca si modelul. Tentat s-o cumpar si avand cateva ore la dispozitie, m-am dus la diversi profesionisti in mecanica, s-o analizeze si sa-mi spuna parerea lor; pe unii ii stiu, pe unii nu deci sanse sa aflu adevarul erau teoretic destul de mari. Prof 1 s-a uitat la ea si mi-a spus sec: e praf, e un gunoi de masina; prof 2 mi-a spus ca e ok si s-o iau ca merita banii; prof 3 idem prof 1, prof 4 idem prof 2 si tot asa. Oameni buni, toti sunteti mecanici, ce dracu e atat de mare diferenta de opinii? si in concluzie, eu ce fac ? dupa cine sa ma iau ? s-o las balta si sa-mi para rau dupa ea sau s-o iau si sa-mi dau cu tesla in koae in 2 saptamani ca mi-am luat teapa ? macar daca erau procente diferite, 20% pro si 80% contra, era ceva.. dar cand 3 spun da si 3 spun nu deja e prea mult.

Ah, am mai patit o chestie bizara azi; in timp ce asteptam un profesionist am dat niste apeluri mai mult sau mai putin urgente/importante. Primul n-a raspuns, al2-lea mi-a respins iar de la al 3-lea pina la al 7-lea n-a raspuns nimeni. Chiar sa fie toti ocupati „exact” in acel moment sau mi-au tras-o asa cum fac si eu cand nu raspund?

Comentarii ( 4 )

  1. pai si cu mecanicii e ca si cu „expertii in calculatoare”.
    Unii au pentium 8, unii stiu ca aia cu pentium 8 sunt niste ratati… daca nimeresti cand la unu cand la altu.. ajungi confuz ;p

  2. la noi nu mai exista decit extraordinar de putini profesionisti . la noi sint tepari , si imbirligatori !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top