disertatii

Incep cu o stire bomba: toata ziua m-am gandit la parizer cu juma de paine calda de am ajuns sa ma tin cu mana de stomac. Maine direct in Auchan, da-o dracu ca mi se umfla coili de pofta..

Ma uitam pe ofertele pizdii, alea cu cupoane. E un laptop, trai-ti-ar familia, cica reducere 1000 de lei din pretul de 3000 de lei. Acelasi laptop sau chiar mai bun il gasesti la restul magazinelor online la 2000-2100 de lei. Stiti cate s-au cumparat pina acu ? 90 de laptop-uri ! anbalievbal..

Ba.. sufar de cateva zile. Stateam de vorba cu un irakian stabilit p’acilea de vro 30 de ani, naspariu omu, cand brusc apare fi-sa. Koae, am crezut ca visez, o fatuca de 20 de ani, tate, cur, craci, fatza misto cum rar am vazut in ultima vreme; l-am lasat dracu pe ta-su si nu mi-am mai luat ochii de la cracii ei, faza naspa e ca ala vorbea cu mine si habar n-am ce spunea ca nu-l mai ascultam, dadeam din cap afirmativ. Stati, nu ma intelegeti gresit, ma gandeam la cum o sa arat si eu peste 17 ani cand Bubu va avea 20..

Romanu e tzgan sadea. Cica vin in ro aia de la subway, ceva gen mec. Evident, la sfarsitul articolului, romanii comenteaza: „am mancat la subway cand am fost in state..”; urmatorul: „si eu am mancat in state..”; urmatorul: „eu am mancat in state si canada..”; toti mancasera in state deci toti romanii (mai putin eu) au fost in state ! lua-mi-ati coili in locu’ senvisului..

Apropo de tzgani, vazui ieri un reportaj cu tiganii din sintesti, cica toti aia de dorm in corturi iar caii in palate sunt miliardari. Nimeni nu-i intreaba de unde au miliardele iar politia le da sfaturi ca nu e bine sa care banii cu sacul; manca-ti-as, asta e tara in care traiesc si ma bucur cand am 10 lei de saorma..

Am vazut in seara asta scandal intre milf in parc. Una mai naspa s-a luat de plodul uneia buna rau; frate, si-au bagat, s-au balacarit, ca o sugi, ca o iei in cur, ma rog amanunte neinteresante; eu tineam cu aia cu buci misto in timp ce toate (inclusiv Flory) ii luau apararea aleia naspa.

Ce viata neinteresanta am..

Comentarii ( 10 )

  1. bai, in seara asta s-a intamplat ceva neasteptat..milfa cea cu bucile facute in ciuda a intrat in dialog cu mine pe teme de plozi; sa-ti spun ca abia astept sa merg iar in parc ? ;))

  2. bai..am trecut prin chinuri in seara asta, am asteptat-o sa apara vreo 2 ceasuri si nimic; exact cand imi pierdusem orice speranta a aparut imbracata in alti pantaloni sucks rau, probabil or fi la spalat colantii.. fmm viata

  3. Deci, atentie cititorii, am fost in parc si am vazut-o pe aia, cam 100 kg, 1.80, tatele pana la genunchi si bucile imprastiate. Intr-adevar, Twigg are gusturi!

  4. stai bre ca le-ai confundat, aia de 100 kile e o proasta care vine in parc si boceste ca o incinge barba-su zilnic; pariu ca n-ai mai vazut atata prostie/kg ? daca iti povestesc din culise iti dai cu tesla..

  5. Aaaa, cunosti si culisele? Adica…de unde? Deci, atentie, Twigg avea ochii mariti cu privirea pofticioasa si ii atarna limba in coltul gurii, io i-am zis „ba, nu te mai uita asa, te vede lumea”, nimic! Dup’aia nu mai stiu, ca m-a lasat in parc si a plecat sa o urmareasca pe aia…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top