best regards, romanica

Muie prima casa. Un program infect, facut probabil de cineva in timp ce dadea la buci, o mizerie care tine piata imobiliara blocata si apartamentele pizdii la niste preturi suprarealiste. Pe scurt: daca apartamentul x costa pina acu 2 saptamani 45.000, acum, acelasi apartament e 55.000 si creste zilnic. Motivul e simplu, prima casa are un avans de doar 5 % si e gandit special pentru Geta semianalfabeta care isi permite avansul, poa’ sa coste garsoniera si 100.000, daca face rost de 5000 isi ia casa. Ea nu vede dincolo de avans si anume ca va plati de 3 ori pretul casei pentru ca astia i-au dat momeala. Geta este „cheia” dintr-un puzzle cretin in care unii au interese enorme iar Gete sunt cacalau. Daca era vorba doar de rezidentiale, lucrurile ar fi stat altfel dar na, romanica..

fugiti de raiffeisen. Ne-am trezit cu o instiintare cum ca avem datorie la ei 2 euro si suntem pe lista neagra. Dupa ce ca la banca respectiva am intalnit cei mai slab pregatiti angajati, se mai si inventeaza comisioane fictive cu sume derizorii dar, care, daca fiecare client ar plati s-ar strange ceva banuti; evident ca dupa un telefon la sediul lor si-au dat seama ca este o greseala dar raul care il puteau face se poate trece cu vederea ?

nu cumparati lapte de monor. E o cutie cu maro parca, am luat si la cateva ore dupa ce l-am desfacut s-a acrit si mirosea a hoit desi a stat in frigider si era in termen inca 2 saptamani. Cum e posibil sa vinzi asa ceva ? Daca nu-l gustam eu si dadeam direct la copil ?

nu cumparati mici din billa. Bai, ma oftic pentru ca erau chiar buni. Ultima oara am luat unii proaspat ambalati, carnea arata super numai ca, seara cand am vrut sa-i perpelesc aveau alta culoare si nu miroseau deloc a mici. Am zis sa arunc totusi 2 in tigaie, poate mi se pare mie si m-am speriat de rezultat. Nici la caini nu i-am dat..

Comentarii ( 6 )

  1. sau mai simplu.. nu cumparati din billa. Cand ii vad pe unii cum isi umple cosul de la Billa mi-e mila de ei. Acelasi cos in auchan te-ar duce cu pe putin 10 lei mai ieftin… si macar aia n-o ard cu un pret mare la raft (si pretul mic real sub) si altul la casa… doar doar mai prostesc pe vreunu.

  2. Bai, cu casa si acum imi fac cruce ce noroc am avut. Despre carnea de mici incearca la Selgros, acolo iti alegi tu o bucata si ti-o toaca pe loc, in fata ta, eventual poti sa faci si combinatii, n-am mai incercat de mult. Ce s-a intamplat cu blogroll-ul? E o varianta corecta dupa mine, nu scrii pentru marirea nr. de cititori si aia veniti de nu stiu unde, cine vrea sa citeasca stie adresa.

  3. am scos blogrollu pentru ca intentionez sa pun titluri cu caracter obscen si nu vreau sa se simta nimeni obligat sa ma suporte..
    P.S. asta nu inseamna ca nu ii mai citesc, au pozitii fruntase in bookmarks 🙂

  4. 1.blogroll : you evil man ! =))
    2. nu multumesc!
    3.multi au patit asa cu ei , dar putem generaliza si cu alte banci
    4. nu as fi cumparat lapte de monor nici sa ma bati
    5.grija cu carnea de oriunde ar fi ea 😛

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top