Imi cer scuze

O mai stiti pe Leya ? aia cu balacarelile de si-o tragea cu ala micu.. ma rog, n-are importanta; vreau sa-i cer scuze, am avut un comportament infantil si am judecat-o gresit. Mi-am dat seama de asta cand am ajuns din intamplare (a se citi din blog in blog) la alte dive/vampe/devoratoare de maciuci. Ce vorbesti koae, Leya e mic copil pe langa ce-am citit in ultimile 30 de minute.. toate sunt sugative de maciuci uriase, toate sunt depresive, una mai buna ca alta, toate au pantofi mai scumpi decat masina prostului, toate sunt fenomenale. Va spune fratili vostru: sunt o pula in realitate; majoritatea sunt grase, sunt urate cu spume, sunt curve proaste futute de toti libidinosii, sunt invidioase pe cele care au o familie. E atat de usor sa-ti dai seama ca au o viata de cacat doar din ceea ce scriu, lucruri de genul „În seara asta am deschis o sticlă de şampanie şi am băut. Am închinat pentru că mă iubesc şi pentru că eu sunt mai presus de oricine şi orice„. De ce dracu ar deschide o femeie zdravana la cap o sticla de sampanie ? E ca si cum m-as imbraca la 4 ace si m-as uita la un porn ieftin cu servetele intr-o mana..Pariu ca are pe pereti foi scoase la imprimanta cu „esti cea mai buna” ?

Cacaturile astea te dau de gol. Esti singura, suferi, esti proasta dar nu e nimeni sa-ti spuna toate astea.

Si pentru ca suntem colegi de blogareala, Twigg va da 2 sfaturi:

get a life

get a fuckin life

Comentarii ( 17 )

  1. Si genul asta de gaini (apropos, gaina pentru mine are o explicatie foarte vasta) nu crezi ca merita? Sincer, lasa-le asa, ar fi un lucru extrem de bun! Scopul vietii la astfel de proaste este marirea numarului de cititori pe zi (prin orice mijloace) si cam atat, daca se mai si autoexcita in timp ce tasteaza e o zi castigata! Bineanteles ca se poate da cate o explicatie d’aia „buei, e un master piece literar”, basina, scopul celor care scriu cacaturile astea nu e literatura. Si inca ceva, libidinosii retarzi sau refulatele virtuale cu „bravo, esti tare, iti tin pumnii, te invidiez, tot asa, sunt alaturi de tine” etc conteaza mult mai mult pentru astfel de persoane pentru simplul motiv ca in fata lor zeitele astea pot juca teatru!

  2. Chiar bai, poti sa imi zici si mie niste nume de bloguri d’astea? Vreau sa stiu la ce sa nu ma uit si sa sfatuiesc la fel pe cine consider de cuviinta. Aaaa, vezi ca nu tre’ sa-ti ceri scuze chestiei aleia, e o curva, ar fi de cacat.

  3. Bai, nu le-am salvat ca nu vreau sa mai citesc vreodata; am dat search dupa cuvinte cheie gen „jurnalul unei..” si de acolo m-a ajutat gugal 🙂

    Le-ai omis pe alea care spun ca se regasesc in cele scrise de zdreanta si ca au varsat lacrimi citind cum autoarea s-a despartit de cocalarul care dupa ce-i dadea la buci ii dadea si’n bot.

  4. Pai sunt o gramada de jurnale, mai zii si tu niste cuvinte cheie. Bai, stii ce m-am gandit? Imi trag blog de genul „Cocosel adevaratu’ idolu’ la femei”, ca exista o nisa de piata neexplorata adanc :), imi pun si motto: „Scopul egzistentei mele e sa consolez din orice pozitie gainile care-au luat-o in bot/Si peste tot/Adanc in rect/Intr-un mod direct! Nu disperati viata e frumoasa, intotdeauna exista cineva mai bun, am sa v-o arat si va convingeti!”…Mai da-mi idei…Si autoarea de care zici, i-o dadea cocalaru’ in ordinea asta? 🙂

  5. Stai ca n-ai inteles, nu vreau simple discutii, ma gandeam sa cauti tu prin jurnalele alea si cand depistezi vreo gaina proasta pe care-ti vine s-o intrebi „De ce esti gaina si de ce esti proasta?” semnalezi si aici intervin eu, vreau ceva bine organizat, suntem oameni seriosi ce dracu’!…N-am masina!!! Fuck!!! Si asta e preludiul perfect al iubirii bucale, adica lubrifierea, nu se pot controla glandele salivare (de aici termenul „gaina lui Pavlov”)…bai, si imi stabilisem un plan, functie de situatie ma dadeam trendy, coca sau ‘telectual cu laptop la subrat (imi imprumuti tu unul), lucrez la niste texte d’alea „fa darling, ce craci ai baby, pupa-ti-as pasarica”, gaina se umecteaza, „haidi papusa sa-ti bag o cafea la terasa si daca ma convingi luam micul dejun la pat”…da’ stiu ce fac, imi iau in portofel o poza cu o masina (sa-mi zici o marca beton si niste detalii tehnice ca tre’ sa ma dau cunoscator, da bine) si bag textu’ ala cu „am dus-o in service, vreau sa o tunez pentru sporirea senzatiilor” si fac cu ochiul, gaina ramane cu gura cascata, cade emotionata sub masa, toata lumea e fericita, eu cu ochii in lacrimi si ea…mda, pentru ea e un lucru obisnuit. Aaaa, sa nu uit, apari pe-acolo intamplator, ca ai scula de aparat foto, ar fi funny! 🙂

  6. pai da man dar un comentariu ca anonim nu rezolva mai nimic; tre sa ai blog in spate, gaina intra sa vada, ii place si te baga in blogroll, urmeaza alte comentarii apoi cafeaua, sa nu crezi ca e atat de simplu..

  7. Nu nu nu, vreau ceva directionat, EU intru la gaina pe blog (imi fac si o poza de avatar, un prim plan cu zona dintre buric si coapse cu textul „Va las sa ma descoperiti singure”), o gadil, ea se mira de asa profunzime si apoi vrea sa vada cine sunt, intra la mine in ograda (clik) si acolo gaseste informatiile despre je, ei, aici am mult de lucru si tre’ sa gandesc bine, adica o fi ea gaina da-i tasaita si nu vreau sa ma creada vreunu’ care n-are texte-n el, as pierde din start!

  8. Pai aici e buba, care ograda ? iti trebuie blog la sentiment sa inteleaga boarfa ca esti sensibil; so, ne apucam de el ?

  9. Bai!!! Am dat sarci prin jurnale ca n-aveam ce face, fratili meu, taraturi exista, asta e, exista in fond si gandaci de bucatarie, dar cand e insotita de imbecilitate si jigodism e macabru!!! Aceeasi zdreanta publica (in episoade) ca e centurista cu experienta si are 2 ucenice fugite de acasa, dar de fapt are clienti care o suna si de fapt merge cu ei la hotel ca de fapt barbatii o cauta cu gramada ca desi nu e frumoasa stie cum sa-i ia si de fapt e interesant si ii plac toti ca_cunoaste oamenii si viata si de fapt politicienii si afaceristii bogatii o iau in excursii si face cumparaturi cat altii intr-un an si locuieste luxos in Cluj si vrea sa continue facultatea ca a intrerupt-o ca n-a avut bani de taxa si o sa fie mama si sotie perfecta ca e sensibila si isi regreta trecutul… Stiu, curva proasta e un pleonasm.

  10. Aceeasi trista se da zdreanta de lux afara si invarte barbatii bogati pe deget ca toti nu o iubeste da’ o respecta si-o doreste ca stie sa le dea ce vrea ei si de fapt femeile sunt invidioase ca ar vrea sa fie ca ea da’ nu au taria necesara ca ea ii face pe masculii lor sa vina la ea si aia vine cu atentii, si profita cat poate acum ca strange bani sa-si ia casa, ca ii place sa citeasca barbatii care se dau cocosi ca de fapt ei nu e asa, e sensibili, a observat ea asta, si cand o sa spuna stop, gata! familie perfecta, dragoste extrema si mama iubitoare ca experienta ei o ajuta la chestii d-astea (nota: corect, doar fiica-sa o sa inceapa cu suptul), dar atentie, nu acum ca ea profita de viata, citeste mult, filozofie, canta, danseaza, calatoreste si da cu flit la toti cei cate sunt inchistati de reguli sociale ca ea a trecut de mult peste astea, e superioara si desteapta-n cap!
    …Revin ca mi s-a pus pata…

  11. acu intelegi de ce e nevoie de blog la sentiment ? nu trebuie sa repetam greseala facuta cu leya, trebuie sa fim atenti, delicati, sensibili, sa traim intens alaturi de boarfa, sa plangem daca e nevoie. Rezultatele nu vor intarzia sa apara, o sa vezi..

  12. Pai stai asa, e snsibila la sentiment doar cand publica vreun cacat…stai ca m-am prins! Ma dau ala care o admira si o respecta fara numar, ii inteleg si apreciez alegerile si abia dupa aia arat la bagaboanta poza cu masina! Asa fac!

  13. plm, iti dai seama ca am trait degeaba pina acum? in loc sa fim baieti de baieti, sa iesim cu feti la terase, sa ne dam casanove, am preferat sa fim mitocani, misogini si scrupulosi. Nu asa se face cu un suflet tulburat, ancorat in sinergia meandrelor amorului ce trece printr-o stare temporara de egocentrism.
    Am zis bine ?

  14. Bai, nu-i chiar asa, eu sunt misogin doar cu femeile… sa-mi bag! invat cuvintele alea pe de rost in aceeasi ordine si cand le dau din mine o chicat gaina la asternut! Mai zii ca io notez!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top