chestiuni serioase: trecutul ei

Deranjeaza trecutul ei ? oho, maxim. Eu m-am exorcizat singur pe la vro 20 de ani cand ma combinasem cu una bunoaca rau. Atat de bunoaca incat multi din cercul nostru de prieteni trageau de ea si am aflat ca vreo 2-3 i-o pusesera inaintea mea, sa nu mai zic si ca umblase cu multi altii. Cand am auzit toate astea i-am explicat ca eu nu pot trece peste si i-am zis pa. La cateva zile, in timp ce ma gandeam la ea cu mana dreapta am avut o revelatie: cat de prost am fost sa renunt atat de usor..nici macar nu eram sigur ca ceea ce auzisem avea vreo farama de adevar. Si daca era adevarat, care e problema? Ala a fost momentul in care mi-am zis ca nu-mi mai pasa, „is only flesh and bones”, nu merita sa-mi bat capul cu amanunte ci sa traiesc momentul.

Ma repet, nu spun ca eu gandesc bine, aici nu este blog de zeita, vreau sa fiu judecat daca gresesc. Este doar o concluzie la care am ajuns atunci cand orgoliul si prejudecatile si-au luat-o in freza de la rationalismul cauza-efect.

Trecutul ei nu se poate afla in totalitate, poate nici partial. Te impaci cu ideea ca tot ce-ti spune este adevarat, te uiti in ochii ei si o crezi pe cuvant. Mai verifici cu prima ocazie si dimensiunile + gradul de uzura si, vizual, forma labiilor; cica daca sunt iesite in afara, clar e zdreanta in conceptia unora; se mai spune ca daca ii intra pantalonii intre buci e clar ca foloseste si usa din spate; aici e paradoxul: o vrei pe aia cu labii si pantalonii intre buci desi stii ca e zdreanta! ah, daca o futi nu se pune, totul e sa n-o iei de nevasta..

Mie imi place ca strainii care vin pe aici de 20 de ani sa dea o buca nu se plang, cel putin n-am auzit pe nimeni din ce am cunoscut eu; baga baetii botu de n-ai treaba, nici nu conteaza cum o cheama pe fatuca sau de unde vine. In schimb, la noi, vezi la tv ca i-a dat cu ciocanul in cap ca o banuia de adulter, putin conteaza ca raman 3 copii fara mama. La noi cica se respecta femeia dar nu pricepe nimeni de ce toti divorteaza.

E un subiect vast si nu vreau sa ma transform in bebe sexologul pizdii, vreau sa aud si alte pareri. Merita sa renunti la ea din principii stiind ca poti da cu piciorul la o viata perfecta ? ti-e jena ca daca se vede pe strada cu fostul o sa intri in pamant de rusine pe niste conceptii de cacat cum ca „ai luat ce arunca altii” ? gresit, ar trebui sa fii mandru ca acum tu o futi si boul ala traieste din amintiri.

Mie nu mi-au placut niciodata virginele. Atatea basini, de atatea ori coili umflate si atata amar de timp pierdut pentru ce? sa ma laud ca eu am fost primul ? dar chiar conteaza ? chiar trebuie sa stau cu o nasparlie si sa fut o scandura pentru ca sigur nu ma inseala ? pai si cu mine cum ramane ?

Comentarii ( 13 )

  1. Nu inteleg si nu am inteles de ce o relatie (vorbim de relatii serioase) pentru tine se rezuma la sex. Mai exact daca relatia are baze solide (prietenie, intelegere, dragoste, compasiune, comunicare, feelingul acela care-ti da fiori cand o vezi sau o simti, si muuuulte altele) sexul este bun, sau foarte sigur o sa incercati sa fie bun. Daca stii si vrei (sau macar incerci, si o sa afli pana la urma) sa o faci fericita atunci si tu ai sa fii, doar o iubesti, nu? Sau esti egoist? Daca si ea te iubeste o sa incerce acelasi lucru. Dar daca o relatie a inceput in pat si liantul de inceput este asta…dispare relativ repede, cel mult va mai leaga obisnuinta. Adica eu asa consider, na, nu stiu daca am dreptate.
    Aaaa, un lucru important, pentru mine intotdeauna prietena mea a fost CEA MAI! Si numai gandul ca as face-o sa sufar imi facea rau.

  2. Aleluia ! in sfarsit imi spune cineva ca gresesc !
    Sexul chiar este liantul care uneste, cel putin in primii ani de relatie. Degeaba e o tipa funny si isteata dar supraponderala, frustrarile sexuale vor aparea inevitabil atunci cand ar trebui sa treceti in faza urmatoare (prietenie, intelegere etc). Repet, foarte posibil sa ma insel, nu iau niciun caz particular drept exemplu, ma uit in jurul meu si vad unele lucruri de unde trag concluzii.
    Dar asta e o alta problema, eu ma refeream la trecutul ei..

  3. Ei, vezi? Eu chiar mi-am inceput relatiile cu prietenie etc, nu stiu, cam asa gandesc eu, na, n-am inceput niciodata cu hai sa ne babardim si vedem dup’aia.

  4. Sotia mea, atunci cind am cunoscut-o mi-a spus ca nu sunt primul…
    Am inteles-o si am trecut peste sentimentul de a fi al coi-spelea.
    Am intrebat-o doar daca mai tine legatura cu ultimul prieten, apoi a devenit sotia mea… trecutul ei amoros nu ma intereseaza asa cum nici pe ea nu o intereseaza de trecutul meu.

  5. 🙂 As vrea sa scriu ceva .. dar zic no comment 😀 Am mai spus-o la un post al tau .. multi vorbesc aiurea in genul ”i-am tras-o si lui aia” dar poate au trecut departe de dosul domnisoarei si nu au nici o treaba cu ea.. Sunt multi care braveaza cu un numar mare de femei dar departe de adevar.. Cat despre sexul intr-o relatie , sincer ..e o parte din relatie ..da trebuie sa functioneze .. dar nu-mi spune ca daca nu mai functioneaza itit lasi nevasta si familia si pleci ..

  6. @ Premi: e o greseala fatala in ziua de azi sa-ti iei sotie virginica
    @Crissu: eu am spus ca sexul este important in primii ani de relatie; de exemplu noi, la inceput de 7-8 ori pe noapte si acum de 5 maxim 6. eu nu am niciun motiv in lume sa-mi las familia dar ma uit in jur, mai citesc un cancan..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top