I’m tryin’

De 3-4 ziletrec prin chinuri groaznice, vreau sa renunt la windows si sa trec pe linux mint. Cred ca e la fel ca si cum ai incerca sa te lasi de tigari, nu am de unde sa stiu dar banuiesc ca e greu. Asa si aici, am momente cand imi vine sa sparg cate ceva, ii caut hibe, imi vine sa-l sterg de cate ori ma gandesc la win. Ah, sa nu uit: sa ma cac in driverele ati propietary, m-au albit de nervi. Am deja cosmaruri, m-am chinuit 2 zile sa instalez internet explorer si tot merge ca un cur, ieri am avut convulsii si palpitatii, m-am apucat de baut, n-am chef de hatzaiala si tare mi-e frica sa nu intru in sevraj in noaptea asta.

Flory in schimb nu s-a mai atins de comp, sta doar pe laptop unde are xp-u cu internet explorer (nu poate fara el) si isi vede de treaba ca si cum nimic nu s-ar fi schimbat. Am bagat linuxmint si acolo dar s-a ginit imediat cum se intra in xp-u tinut de backup.

Nici nu stie prin ce chinuri trec..

Comentarii ( 2 )

  1. man, iti vine sa crezi ca nevasta-mea nu suporta cuvintele „ubuntu” si „mozilla” ? de ce crezi ca ma chinui cu explorer in mint..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top