epilog – postare cu susta

Traim in tara in care stau la coada la benzina unde costa 6 lei/litru pe timp de criza

Traim in tara in care iti iei un glont in buci pentru ca ai claxonat la semafor

Traim in tara cu aproape 6 milioane de tigani, tara in care aproape nimeni nu mai munceste, toti se vaita dar toti au bani

Traim in tara in care un amic, dupa ce a stat 20 de ani cu chirie intr-o casa nationalizata, e tarat azi prin tribunale de catre noul propietar care ii cere zeci de mii de euro insemnand echivalentul chiriei pe 20 de ani la pretul lui.

Traim in tara in care moare un motociclist din cauza ca e tembel si-l plange o tara intreaga. Mi se rupe de toti motociclistii, ii urasc din suflet de la ultimul mopedist pina la cel mai tare harley, toti sunt niste javre care nu dau 2 bani pe faptul ca ne polueaza fonic, ei sunt victime intotdeauna. N-am sa-l uit niciodata pe nenorocitul ala care a ambalat la maxim intr-o intersectie langa un copil mic care sigur a ramas fara auz.

Traim in tara in care o cartela de metrou costa zilele trecute 2,50 lei, ieri era 3 lei si azi e 4 lei

Traim in tara in care divertismentul la tv se rezuma la zdrente si bagaboante

Traim in tara care nu mai este a noastra: subsolul e vandut, padurile sunt vandute, terenurile si fabricile sunt vandute.

Traim in tara in care toti se pricep la politica, femei, fotbal si economie

Traim in tara in care oamenii care n-au stiut sa fure isi vand rinichii sa cumpere mancare

Traim in tara in care zdrentele parvenite ne dau lectii de moralitate.

Comentarii ( 8 )

  1. Grozava stire! Adica…groaznica! Sa ne anunti totusi cand deschizi din nou sandramaua…

    Te-am pupat pe portofel si hai pa!

    Edit by Twigg: Claudiu a zis sa ne sugi de oo..

  2. frati si surori, m-am reapucat de scris. O fac pe un alt blog pentru ca aici ma citesc deja prea multi si asta nu e bine. Nu am urmarit niciodata sa am trafic, scriu pentru ca trebuie sa refulez, fute-m-as in ea de tara.
    Pe scurt, am cateva invitatii pentru cine vrea, imi dati mail pe admin@twigg.ro si va dau link-ul.

    pai..

  3. Bai, eu zic sa cauti si tu din cetateni, adica iti dai seama, cand ai anuntat ca renunti unii au picat in depresie si cine stie prin ce carciumi zac acum cu capul pe masa, altii au plecat in bejenie, unii s-au calugarit, am auzit de altii care cica au au vrut sa-si puna capul in cuptor si sa dea drumul la gaze…

  4. uite, dau o iezplicatie sa inteleaga cetatenii: am scris la un moment dat ceva legat de cineva; puteam sa jur sa nu stie de blog..
    Asta e motivul oficial pentru care imi fac o selectie, ca la un moment dat vor afla.. macar trag de timp. Motivul neoficial este ca primesc zilnic mesaje de la zeite care ma vor de barbat, tre sa scap cumva de ele; cateva au divortat, altele vor copii cu mine, majoritatea imi trimit poze nud, am gasit pina si in cutia de scrisori bikini purtati..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top