plin de draci

Am nervi in seara asta ceva de speriat, toata ziua mi-a mers prost. Mitul „I really hate fuckin mondays” a revenit in forta si mi-a facut surpriza de la prima ora: mi-a murit bateria la masina. O groaza de planuri s-au futut si o multime de draci m-au cuprins, toate instantaneu. Am zis ca-mi trece usor dar nu merge asa, ziua a continuat la fel de prost. Apropo, apartamentul unde stam e de vanzare, scarbiti de praf si zgomot ne-am decis sa cautam altceva in locuri mai ferite, al dracu care se mai muta la bulevardele pizdii. Propietarii si-au dat seama ca apartamentul e o mare teapa asa ca vor sa-l vanda si ne trimit pe cap tot felul de agenti imobiliari idioti sa faca poze care vin la randul lor cu toti nefututii. Vor 90 de mii de euroi pe el, chilipir daca ma intrebati pe mine. Daca as avea 90 de mii mi-as lua vila si mi-ar ramane bani si de o boarfa, vorba reclamei. Mizeria asta de apartament nu face nici 20 de mii, de fapt nici la banii astia nu cred ca l-as lua. Deasupra stau niste copii obezi care nu fac decat sa sara, toate tramvaiele din lume, toate ambulantele din lume si toate motocicletele din lume trec pe la geam. Vecinii sunt otraviti de rautate, babele mor in chinuri ca nu le salut, toti au program zilnic de gaurit cu bormasina, blocul iadului. Ma rog, am deviat de la idee, faza e ca a trebuit sa fac ordine ca o agentie vine cu client sa vada apart. Spala vale, aragaz, strange jucariili si patul, ascunde chilotii ca vine o nefututa care se plictiseste. Evident ca nu avea de gand sa cumpere..

Seara a continuat cu o iesire in oras. Fi-mea cu ma-sa au decis sa se plimbe cu metroul. M-au invitat si pe mine iar eu ca boul am acceptat. Exact la ora 6 cand e aglomeratia mai mare noi ne plimbam pe la dristor. La intoarcere nu a mai venit metroul, mortii lui ce dracu a avut dar nu mai venea in statie. Am stat mai mult de 30 de minute, peronul era blocat de oameni, Bubu isi pierduse randarea, eu eram la un pas de sinucidere. A venit intr-un tarziu, am luat-o pe Bubu in brate si am intrat…intr-o duhoare de transpiratie, far aer, fara loc sa te misti. Cu o mana ma tineam de bara si in cealalta o tineam pe Bubu, apele curgeau pe mine, mana imi amortise, imi venea sa plang. De ce m-am luat dupa ele.. de ce n-am ramas acasa, in chiloti, cu o mana la oo si in cealalta o bere rece ? Cat de prost pot sa fiu uneori..

Acu seara am facut rost si de baterie de masina dar m-am bucurat prea devreme. De la roata miroase a ceva incins, probabil s-a futut ceva deci nu pot sa merg cu ea nici maine..

E 11 seara, am vrut sa-mi fac dus dar nu curge apa calda, se repara o teava in intersectie unde stau boschetarii. O sa stau cuminte pina la 12 sa treaca in mortii ma-sii lunea curului. fmm viata

Comentarii ( 2 )

  1. Cand mai vine una’ sa faca poze la apartament de ce nu te vanturi in curu’ gol prin fata cadrului? Ar fi de efect…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top