astenie vs zen

De aproape 2 saptamani am o stare generala naspa, cred ca e pe baza de venirea toamnei. Nu-mi mai arde de scris, de hatzaiala, de tv. Apropo de tv koae, in ce caterinca de tara traim, sa moara bibi; daca deschizi ziua nimeresti fie o emisiune cu bagaboante si bikini fie cu cocalari si manele; daca deschizi seara gasesti numai politicienii pulii care dezbat problemele pizdii; de 20 de ani aceleasi emisiuni de cacat, stim ca toti fura, stim ca ne ia dracu. Peste tot numai subiecte cu apocalipsa, ca se termina apa potabila in 30 de ani si petrolul in 20, ca ozonul, ca meteoritul, ca foametea. Si eu, umil cetatean, ce trebuie sa fac in cazul asta ? sa nu ma mai spal ? pai tu politicianule consumi mai muta apa intr-o luna decat consum eu intr-un an ca n-am piscina si nu-mi spal masina zilnic.. deci, de ce plm imi spui mie toate astea ?

Legat de apocalipsa, tre sa recunosc ca socra-miu a avut dreptate, vine dar nu e pe baza de navi spatialii, e cu euroi, galbejiti si foamete.

Cum spuneam la inceput, toate cacaturile astea de le vad/aud peste tot imi afecteaza zen-ul. Sper sa nu ma tina pina in primavara..

Comentarii ( 1 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top