ultima zi

A revenit in actualitate asta cu „traieste ca si cum ar fi ultima zi” de cand muri meseriasu Steve. Bine atunci, sa-mi imaginez ca maine e ultima zi dar sa tin cont si de faptul ca traiesc in tara pizdii..

As vrea sa ma trezesc linistit pe la 10-11 dupa o noapte de dragoste cu nevasta-mea (a se citi sex cu 2 bagaboante); din pacate geamul de la camera e la bulevard, de la 4.30 incep tramvaiele, camioanele si salvarile, deci slabe sanse sa reusesc sa trec de ora 9. Apoi as vrea sa-mi beau cafeaua si sa iau micul dejun undeva in aer liber si sa fie liniste; ar fi o idee mec-ul din colt numai ca e plin de cocalari si copii la orice ora deci nu e liniste. Sau daca nu sunt copii se aud camioanele si claxoanele din intersectia de la 2 metri. Ultima mea zi din viata n-a inceput prea bine..

As vrea apoi sa vizitez Antipa..numai ca tre sa ajung in Piata Victoriei si daca nu mor inghesuit in metrou sigur mor blocat in trafic. Pe la amiza as vrea sa mananc la un restaurant din centru istoric dar si aici am o problema: daca ma duc unde e aglomeratie e si galagie, daca ma duc unde e mai putin aglomerat e din cauza ca un excavator tocmai are de reparat ceva in zona.

Seara as vrea sa merg la film, la mall. Mi-e groaza insa ca nimeresc langa cacanari care comenteaza filmul cu voce tare si-mi rontaie floricele la ureche.

Ultima mea zi e si cea mai oribila zi, fute-m-as in ele de clisee..

Comentarii ( 6 )

  1. Spre rusinea mea, am tot zis ca merg la Antipa dar nici pana acum n-am ajuns, dar ma duc, si nu in ultima zi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top