am fost macelarit

Imbatranesc. Ieri, corpul lu fratili vostru a avut nevoie de bisturiu pentru ca incepe sa cedeze. fute-m-as in ea de viata, incep sa realizez ca e varsta cand incep sa cobor la vale unde e capat de linie. Am o masea unde s-a instalat o nesimtita de infectie si operatia era singura sansa de a o salva. Si eu m-am intrebat de unde dracu a aparut ca urme de impuritati genitale feminine nu s-au gasit, cel mai probabil am mancat ceva la un moment dat care m-a zgariat pe gingie sus. E nasol ca nu sunt simptome in afara de o mica sensibilitate la rece si fierbinte ca in reclama pizdii. Mi-am facut radiografie si m-am dus cu ea la 3 dentisti numai ca fiecare mi-a dat alt sfat; unul mi-a spus s-o scot, altul ca sa incep un tratament care dureaza intre 6 luni si ani de zile iar altul s-o operez, fiind si singura sansa majora s-o salvez.

Revenind la operatie.. cand m-a pus aia pe scaun am inghetat de frica. M-a anesteziat de nu mi-am mai simtit juma de fatza si 45 de min a tot mesterit. Simteam cum instrumentele mi-au intrat prin masea si incercau sa-mi scoata creierii pe acolo..in fine, a fost oribil.

Ideea cu postarea asta.. oricine poate avea infectie pentru ca nu doare si nu se simte; eu mor pe astia care se lauda ca n-au probleme, nu poti avea dinti perfect sanatosi mai ales dupa 35 de ani. Puteam foarte bine sa raman asa multi ani de acum incolo, singurul risc era sa fac sinuzita si sa se strice maseaua de la sine. Faptul ca nu te doare nu inseamna ca n-ai nimic, s-ar putea sa ai chiar o mare surpriza..

2 comentarii la “am fost macelarit”

  1. Poti sa razi, treaba ta, dar mie mi-e asa de frica incat ultima oara am fost cu maica-mea la dentist, n-as fi avut curaj sa merg singur. Cand mi-a venit randul m-am ridicat, si am ramas blocat si cu ochii beliti, femeia ma impingea de la spate si medicul ma tragea de mana sa intru in cabinet, eu rezistam! Apropos, aveam in jur de 30 de ani.

  2. cum sa rad bre.. apropo, stii care e efectul advers la operatie pina acum ? mi s-a umflat fatza, zici ca sunt rocky 4 la sfarsitul filmului..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *