cu nervii

Eram azi prin oras, ma dadeam in caramele cu o pitzi cand suna telefonul: „sunt agentul pizdii, trebuie sa vin la apartament cu un client”, mizerii care mi-au stricat ziua. Oricat am incercat sa ma dau lovit n-a fost chip, el are client cu banu jos, 85.000 ca a mai crescut pretul; de cate ori ma gandesc ma umfla rasul.

Ii spun omului sa vina pe la 3 ca atunci ajung si eu, pina fac dush, pina ma imbrac, dureaza. Ajung la 14.40, la 14.42 suna interfonul cu saracii aia. Apar in usa 2 agarici, erau agentii; clientul a ajuns dupa juma de ora, timp in care a trebuit sa socializez pe teme imobiliare, exact ce-mi ardea. Suna interfonul manca-ti-as si apare in usa Godzilla frate. o femeie imensa, abia a incaput pe usa. S-a uitat superficial prin casa si n-a intrat in nicio camera pentru ca ii era destul de dificil. Cica il ia de investitie, a primit cadou niste bani si vrea sa-i investeasca intr-un apartament. La sfarsit ne spune „ma asteptam sa fie ceva mai spatios..”; pai este fa dar nu-ti dai seama..

Eu nu mai pot cu agentiile, asta e si motivul pentru care vreau sa devin unul de-al lor. Am chef sa stric buna dispozitie a oamenilor, sa intru incaltat si plin de noroi pina in dormitor, sa fac speculatii, sa vad bikini intinsi pe franghie in balcoane. Ah, era sa uit, a mai zis ceva umflata: vai, ce bine ca este gemulet la baie ! nu vreau sa stiu la ce s-a gandit..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top