treaz de la 6

Nu stiu ce dracu am avut azinoapte, n-am putut sa dorm deloc. Atipeam si brusc ma trezeam apoi ma zvarcoleam juma de ora sa atipesc iar. Am plecat din pat pe canapea si iar inapoi in pat, n-a mers. La ora 6 fix am renuntat, eram bat. Ce sa fac pina se trezesc fufele ? am zis ca ar fi o idee sa citesc presa online; iata stirile zilei daca va intereseaza:

cica e un agarici care a babardit o pitzipoanca de liceu si l-au bagat baetii la bulau; pot sa spun si eu 2 vorbe? omu ori e prost ori e frustrat, daca la 27 de ani ajungi s-o futi pe una de 17 e clar ca ai probleme/interese. E de urmarit cazul..

din link in link ajung la un articol cu un sarac de prin africa ce se autoflagela singur cu un bat pe maciuca si apoi ridicand un bolovan agatat (ati ghicit) tot de maciuca; cica in felul asta isi domoleste pronirile sexuale.. pai koae, fmm de prost, nu e mai simplu sa dai o laba apoi sa-ti vezi de rutina zilnica ? sau, daca chiar ai draci pe organ, de ce nu-ti tai coili ? bine, articolul e prost si te duce in eroare, scopul respectivului era sa-si creasca performantele sexuale, din film se vede clar ca stia ce face. dar, la dracu, doar nu era sa se spuna adevarul ca se umpleau spitalele de tarani cu fracturi de falus..

Observ ca e una Adelina de apare in fiecare ziar; daca imi zice si mie cineva nr ei de telefon ii raman dator.

Nu mai am ce sa citesc, e suficient. Imi este somn, afara e vreme de cacao, ma gandesc ca azi cel mai bine stau in casa. imi tin telefonul inchis, fac clatite si cartofi prajiti, ma uit cu fi-mea la dvd-uri, dorm.  Am invatat ca „nimic nu trebuie”.

Comentarii ( 6 )

  1. Bai!!! Daca-mi faci un morman de clatite iti fac un oloi cat un lighean de fasole (mazare, varza etc), nu stiu ce am, nu mai imi ies neam, deal?

  2. Stai ca mi-am adus aminte, am cetit un articol, cica un practicant de yoga isi atarna de oo cam 20 kg, cica il ajuta la meditatie, am stat si-am calculat de cateva ori si a reiesit ca per fudulie sunt 10 kg. Baaaa, e careva care crede??? E ca in gluma aia „dupa o urmarire ca-n filme infractorul a fost inhatat de organe”.

  3. la prima: Azi am cumparat neste afumatura, se pregateste o mega fasole cu muraturi si ca extra savoare mi-am luat si niste carnati jandarm de la salonta; (stai ca am salivat pe tastatura)

    la a 2-a: stiu, am citit si eu neste chestii pe wiki + vazut ceva de genu la tabu@discovery in urma cu cativa ani. daca da rezultate o sa incep si eu cu 200 de grame, tocmai bine la 50-60 de ani ajung la ezoterism..

  4. la prima: cand e gata te vizitez cu totul intamplator.
    la a 2-a: ai curaj chiar si cu 200 grame??? Baga detalii cum le agati 🙂
    P.S – Poate faci si niste mega clatite, serios, mi se umfla tzatza de pofta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top