te-m-as in luna decembrie

Urasc sincer luna decembrie. Interesant e ca desi in viata mea nu s-a schimbat nimic, in jurul meu e o agitatie care ma termina psihic. De la mailurile care incep cu „URGENT” pina la aglomeratia din magazine si strazi, frigul de afara, cadouri de facut, brad pt fi-mea si multa socializare cu rubedenii abia mai fac fata. Nu mai vorbesc de faptul ca a mai trecut un an in care sunt la fel de sarac, am mai imbatranit, mi-au aparut fire de par alb si traiesc tot in romanica. Legat de emigrare, sincer cred ca s-a futut definitiv ideea de a trai in alta parte. Imi povestea Uska, la hotelul unde lucreaza abia ce s-a dat un anunt de spalator de vase si se depusesera deja 70 de cv-uri. Asta inteleg unii prin emigrare?

Imi pare rau ca am dat anuntul cu pc-uri de dat la sarmani; sunt multi care le vor si acum daca le explic ca sunt deja date vor intelege ca a fost anunt la misto.

Am fost azi la un amic, trebuia sa completeze un formular pe singapore airlines si nu se descurca; mai baga si cutitul in rana, cica „cum frate, n-ai fost in singapore? mama ce misto e..”; nu frate, eu stau de sarbatori la chirie, posibil si cu soacra-mea pe cap..

Ce nu inteleg eu perioada asta, de ce se cumpara mai multa mancare decat de obicei ? ca tot atat mananci..

Ziceam mai sus de brad de craciun.. singurul brad care-i place lui Flory e cel mai scump brad din magazin. Fute-m-as pe ele de plastice, unde dracu il mai bagam si pe ala ? ca daca dau o caruta de bani pe el nu-mi permit sa-l arunc, trebuie pastrat. Unu de 30 de lei ne sta in gat..

Comentarii ( 6 )

  1. Bai, de cand stau aici nu mi-am facut niciodata brad, chiar, nu-mi iau ditai copacul dar o creanga intr-o vaza tot pun.

  2. Sa ne zici si noua cum decurg lucrurile pe acolo ca sa stiu la ce sa ma astept. Si neaparat preturile ca sa stiu daca o sa continuui cu bronzul de solar sau de Rio 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top