te-m-as in luna decembrie

Urasc sincer luna decembrie. Interesant e ca desi in viata mea nu s-a schimbat nimic, in jurul meu e o agitatie care ma termina psihic. De la mailurile care incep cu „URGENT” pina la aglomeratia din magazine si strazi, frigul de afara, cadouri de facut, brad pt fi-mea si multa socializare cu rubedenii abia mai fac fata. Nu mai vorbesc de faptul ca a mai trecut un an in care sunt la fel de sarac, am mai imbatranit, mi-au aparut fire de par alb si traiesc tot in romanica. Legat de emigrare, sincer cred ca s-a futut definitiv ideea de a trai in alta parte. Imi povestea Uska, la hotelul unde lucreaza abia ce s-a dat un anunt de spalator de vase si se depusesera deja 70 de cv-uri. Asta inteleg unii prin emigrare?

Imi pare rau ca am dat anuntul cu pc-uri de dat la sarmani; sunt multi care le vor si acum daca le explic ca sunt deja date vor intelege ca a fost anunt la misto.

Am fost azi la un amic, trebuia sa completeze un formular pe singapore airlines si nu se descurca; mai baga si cutitul in rana, cica „cum frate, n-ai fost in singapore? mama ce misto e..”; nu frate, eu stau de sarbatori la chirie, posibil si cu soacra-mea pe cap..

Ce nu inteleg eu perioada asta, de ce se cumpara mai multa mancare decat de obicei ? ca tot atat mananci..

Ziceam mai sus de brad de craciun.. singurul brad care-i place lui Flory e cel mai scump brad din magazin. Fute-m-as pe ele de plastice, unde dracu il mai bagam si pe ala ? ca daca dau o caruta de bani pe el nu-mi permit sa-l arunc, trebuie pastrat. Unu de 30 de lei ne sta in gat..

6 Comentarii la "te-m-as in luna decembrie"

  1. Si eu care credeam ca te-ai izbit magia sarbatorilor…

  2. Bai, de cand stau aici nu mi-am facut niciodata brad, chiar, nu-mi iau ditai copacul dar o creanga intr-o vaza tot pun.

  3. noi ne luam brad!!! Sac Sac Sac!!!

  4. Maine seara trebuie sa merg in Obi, cica acolo gasim brad. fmm viata..

  5. Sa ne zici si noua cum decurg lucrurile pe acolo ca sa stiu la ce sa ma astept. Si neaparat preturile ca sa stiu daca o sa continuui cu bronzul de solar sau de Rio 🙂

  6. Plec intr-o ora..daca nu dau niciun raspuns in seara asta inseamna ca m-am imbolnavit de nervi

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi afisata.


*