m-am facut de cacao. iar..

Mortii ei de tehnologie, imi venea sa intru in pamant de rusine azi. De 2 luni ma tot roaga cineva sa-i instalez sistemul home cinema ca nu stie cum e cu aranjatul boxelor.  Oricum imi era in drum, m-am dus azi gandindu-ma ca in 15 min termin. Fratele meu, eu stiu ca difuzoarele au o forma, nu ma refer la boxe ci la difuzoarele din interior. Am desigilat cutia, am scos cele 5 boxe din care 2 lungi si cam usoare ce se imbinau cu niste picioare, un fel de stative. Totul ok numai ca ele, boxele astea 2, erau goale in interior, prin gaura maaare in care intra stativul se vedea ca inauntru nu era nimic; m-am uitat cu lanterna din toate pozitile, gol manca-ti-as, nici urma de difuzoare. Ii spun lui koae „frate, cred ca te-au pacalit astia, astea 2 sunt goale, uite-te si tu”. Se uita romanu vreo 5 minute, observa si el ca sunt goale, mai schimbam 2 vorbe cand il aud: futu-i in gura de tepari, acum ma duc peste ei, le fac boxele guler; ia telefonul, il suna pe un roman, cica „tigane, hai pina la mine ca m-au tepuit unii”, urmat de multe cuvinte cu terminatii „..le-as, ..mi-as”.

Eu stateam si ma intrebam ce dracu e cu astea, ceva nu se lega, boxele fiind sigilate. Il calmez pe om si ii propun sa testam boxele care pareau ca sunt intregi, macar stim un lucru. Conectez bluray-u, bag 2 sateliti, mergeau beton; frate, hai sa testam la misto si astea, chiar daca sunt goale, hai sa le testam. Si le-am testat..se auzeau beton, sa-mi bag pl. Mi-a cazut fata, ma intrebam daca nu cumva aveam impresia ca se aud numai ca functionau perfect. Mama si cum se auzeau..

Au fost cateva momente aiurea rau dar ne-am revenit rapid. Nu stiu cum sange erau facute difuzoarele alea dar avand in vedere ca nu se vedeau deloc cred ca nu aveau mai mult de 2 mm grosime.

Stau si ma intreb.. daca se ducea ala inapoi la magazin cu scandal? sa-mi bag pl..

Comentarii ( 2 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top