sex oral cu Fanel si Geta – updated

Stiu ca toati fetilii si toti baetii care ma citesc fac, au facut sau vor face doar sex normal, putem trece peste introducere. Pe mine ma freaca un subiect legat de Fanel si Geta, 2 indivizi deviati.

Curiozitatea pleaca de la faptul ca Fanel si Geta fac sex oral si pot ajunge la placeri nebanuite inclusiv organism, chiar daca zonele care produc organismul nu sunt „stimulate” ca la hatzaiala clasica. Stiu ca e un soc pentru voi dar cred ca se poate. iata..

Geta primeste sex oral de la Fanel. Ceva senzatii se simt dar nu suficiente cat sa o aduca in extaz. Ce poate face Geta ? sa-i spuna boului sa se opreasca? nu ca s-ar simti jignit Fanel, ar trebui sa-i dea explicatii, e mai complicat; ii si place dar e nevoie de ceva mai mult decat Fanel, e nevoie de o fantezie. Daca Geta e isteata inchide ochii si incepe sa se gandeasca la negrul ala aratos din filmul care ii place ei cum i-o trage ca un animal; cu putin noroc vine si organsimul, in caz contrar tre sa-l suporte pe fraier si sa mimeze placere.  Indiferent de decizia Getutei, Fanel e mandru de el, tocmai a satisfacut-o si se simte macho man. Acum e randul lui..

Fanel se simte bine dar Geta nu-i provoaca mare placere. Mai apare si o jena de la un dinte care ii face rana si se duce dracu cheful. Fanel face eforturi sa se simta bine si incepe sa se gandeasca la blonda aia cu tate mari care ii place lui mult. Ei, uite ca se fac progrese, Fanel mai are putin si ajunge la organism, vede numai blonde si tate mari, cu mici eforturi termina si el iar Getuta e mandra ca a reusit si ea sa-l faca praf. N-a simtit mai nimic, a facut-o pentru el. Bine, era loc din nou si pentru negroteiul din vis dar era deja extenuata si i se facuse foame. Fanel nu s-a prins ca ea n-a mai avut chef, nici nu conteaza.

Ei se iubesc mult si isi spun unul altuia ca se simt minunat impreuna. Ce-ar fi viata lor sexuala fara negrii si blonde tatoase?

Comentarii ( 7 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top