chestiuni serioase: Fila

Fane si Geta socializeaza cu Gigel si Fila (de la Filofteia); sunt prieteni, se cunosc de ani buni, ies impreuna la film, merg impreuna in concedii, se viziteaza reciproc. La un moment dat, cand erau la munte toti 4, Fane intra in camera lui Gigel si a Filei si o vede pe Fila singura, in bucile goale, tocmai iesita din baie. Gigel nu e prin zona, s-a dus la cules de dude. Acum, daca Fane are erectie inseamna ca fie o iubeste pe Fila in taina, fie este o reactie necontrolata ca a vazut frumusete de fofoloanca; teoretic,  n-ar trebui sa reactioneze in niciun fel oricat s-ar holba la ea, mai ales ca se stiu de 10 ani.

Sa presupunem ca nu i se scoala pentru ca Fila nu este genul lui.. se scuza si va iesi din camera, a fost un accident. Pariu pe oricat ca Fila ii va bantui creierii multa vreme si va vrea s-o futa desi nu s-a gandit niciodata la asta pina s-o vada goala. Sigur a fost un accident, Fila nu s-ar fute cu Fane. Stie si el asta dar daca totusi a fost un semn ? Daca Fila vrea sa-l incerce macar 1 odata la pat?

Dar ! Sa presupunem ca i se scoala pentru ca era deja incins si urma sa sara peste nevasta-sa, Geta; la cum sunt barbatii construiti, Fane se scuza, iese, se duce la nevasta-sa si o fute…cu gandul la Fila. cate probleme aparute din senin..

P.S. rugati-va sa nu afle Geta, si asa e suspicioasa..

Comentarii ( 3 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top