primele povesti pe 2012

Fara legatura cu postul, fac o paranteaza sa raspund la o leapsa pe nume „asteptarile mele de la blog pe anul in curs”; Raspuns: nu am asteptari! ah, si daca ar putea sa nu-mi mai vina factura de hosting, sa-i gasesc o tema jmechera, sa ma caute coca cola sa ma implore sa-i pun reclama aici sau sa mi se ofere o masina noua pe un banner nu m-ar deranja..

Am aflat ca una bucata pe care o cunosteam (craci misto, tate faine, cur dupa care intorceam capul) si care a nascut acu 3-4 luni, combinata cu un mitocan, a fost batuta si gonita de acasa cu tot cu plod de imputitul ala chiar inainte de craciun. dramatic..

on: ce credeti ca am facut eu in seara asta ? am intrat pe blogul bunei mele prietene, Ioana Budeanu; koae, deci ce-am putut citi..cica s-a dus in Tenerife de revelion cu iubitul; fac o paranteza, nu mai pot cand aud „eu cu iubitul meu”. Cine e iubitul in general ? e tipul ala macho cu bani, sensibil, tandru si care te iubeste ? stai linistita ca joaca teatru, el vrea doar sa te futa; iubitul perfect nu exista in stare libera in natura, este luat sau trebuie sa-l prelucrezi tu; aici e riscant ca poti pierde timp pretios si sa ti-l sufle alta..

Revenind, amica povesteste ca a cam luat teapa, artificiili nu au fost grozave; a mai stat si cu bucile ore intregi in avion si aeroporturi. Bine macar ca viata ei este perfecta alaturi de iubit. Acum, deca-mi permiteti..eu am invatat ceva de la femei: ele nu sunt prietene intre ele, totul e de imagine. Daca exista in lume femei cu o viata perfecta, acele femei sunt puternice si istete si niciodata nu-si vor expune viata privata din mai multe motive. Pe cine intereseaza ca ai primit un buchet superb de flori si ai fost rasfatata ? poate vrei sa oftici pe cineva ? sau poate vrei ca invidioasele sa-si muste degetele de ciuda ? si uite asa mi-am adus aminte de cealalta fufa si am intrat si la ea. Pe blog. Acolo am gasit o poliloghie dedicata casatoriei, n-am avut nervi sa citesc decat primul rand dar presimt ca ne explica ce mult crede ea in casnicie. Da-mi voie sa cred ca e de prost gust sa te lauzi cu cacaturi de care nimeni nu e interesat. Ca fapt divers, o saptamana in Dubai pt 2 persoane, cu bilete luate din timp e 400E, aproape oricine isi poate permite. Ce-ar insemna ca fiecare taran, sau mai rau, fiecare centurista care a vazut Italia sa-si faca blog ?

Trec la alt subiect: ma suna o tipa, cica koae, vreau sa te rog 2 chestii: sa-mi repari si mie laptop-ul si a 2-a sa ma ajuti sa-mi fac o firma de servicii IT ca mai am nevoie de un baiat de reparatii. Eu: Deci ai deja un baiat ? Ea: da, am pe cineva la reparatii dar mai vreau pe inca cineva. Eu: Bun, lamureste-ma cu o chestie: de ce nu-ti repara celalalt baiat laptop-ul ? Ea:  pai el nu prea se pricepe, e mai mult cu desurubatul, cu dastea..

Koae, voi ati inteles cum sta treaba ? vai de plm..

Va spuneam ca am 2 pc-uri de dat, pe unul dintre ele l-am dat unor amarati care aveau un pentium 2 pe moarte. L-am dat fara tastatura, le-am zis s-o foloseasca pe cea veche; ma suna zilele trecute: auzi, n-ai drum pe la noi ? ca nu mai merge tastatura, sa ne aduci una noua..

fmm viata

4 Comentarii la "primele povesti pe 2012"

  1. N-ai drum pe aici? Vreau si eu un hard extern.

  2. n-am decat tastaturi..

  3. twiggg style ! love it ..koae :))

  4. Thank you very much for this article, it really helped me out.
    Congratulations with the website, continue making articles like this!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi afisata.


*