primele povesti pe 2012

Fara legatura cu postul, fac o paranteaza sa raspund la o leapsa pe nume „asteptarile mele de la blog pe anul in curs”; Raspuns: nu am asteptari! ah, si daca ar putea sa nu-mi mai vina factura de hosting, sa-i gasesc o tema jmechera, sa ma caute coca cola sa ma implore sa-i pun reclama aici sau sa mi se ofere o masina noua pe un banner nu m-ar deranja..

Am aflat ca una bucata pe care o cunosteam (craci misto, tate faine, cur dupa care intorceam capul) si care a nascut acu 3-4 luni, combinata cu un mitocan, a fost batuta si gonita de acasa cu tot cu plod de imputitul ala chiar inainte de craciun. dramatic..

on: ce credeti ca am facut eu in seara asta ? am intrat pe blogul bunei mele prietene, Ioana Budeanu; koae, deci ce-am putut citi..cica s-a dus in Tenerife de revelion cu iubitul; fac o paranteza, nu mai pot cand aud „eu cu iubitul meu”. Cine e iubitul in general ? e tipul ala macho cu bani, sensibil, tandru si care te iubeste ? stai linistita ca joaca teatru, el vrea doar sa te futa; iubitul perfect nu exista in stare libera in natura, este luat sau trebuie sa-l prelucrezi tu; aici e riscant ca poti pierde timp pretios si sa ti-l sufle alta..

Revenind, amica povesteste ca a cam luat teapa, artificiili nu au fost grozave; a mai stat si cu bucile ore intregi in avion si aeroporturi. Bine macar ca viata ei este perfecta alaturi de iubit. Acum, deca-mi permiteti..eu am invatat ceva de la femei: ele nu sunt prietene intre ele, totul e de imagine. Daca exista in lume femei cu o viata perfecta, acele femei sunt puternice si istete si niciodata nu-si vor expune viata privata din mai multe motive. Pe cine intereseaza ca ai primit un buchet superb de flori si ai fost rasfatata ? poate vrei sa oftici pe cineva ? sau poate vrei ca invidioasele sa-si muste degetele de ciuda ? si uite asa mi-am adus aminte de cealalta fufa si am intrat si la ea. Pe blog. Acolo am gasit o poliloghie dedicata casatoriei, n-am avut nervi sa citesc decat primul rand dar presimt ca ne explica ce mult crede ea in casnicie. Da-mi voie sa cred ca e de prost gust sa te lauzi cu cacaturi de care nimeni nu e interesat. Ca fapt divers, o saptamana in Dubai pt 2 persoane, cu bilete luate din timp e 400E, aproape oricine isi poate permite. Ce-ar insemna ca fiecare taran, sau mai rau, fiecare centurista care a vazut Italia sa-si faca blog ?

Trec la alt subiect: ma suna o tipa, cica koae, vreau sa te rog 2 chestii: sa-mi repari si mie laptop-ul si a 2-a sa ma ajuti sa-mi fac o firma de servicii IT ca mai am nevoie de un baiat de reparatii. Eu: Deci ai deja un baiat ? Ea: da, am pe cineva la reparatii dar mai vreau pe inca cineva. Eu: Bun, lamureste-ma cu o chestie: de ce nu-ti repara celalalt baiat laptop-ul ? Ea:  pai el nu prea se pricepe, e mai mult cu desurubatul, cu dastea..

Koae, voi ati inteles cum sta treaba ? vai de plm..

Va spuneam ca am 2 pc-uri de dat, pe unul dintre ele l-am dat unor amarati care aveau un pentium 2 pe moarte. L-am dat fara tastatura, le-am zis s-o foloseasca pe cea veche; ma suna zilele trecute: auzi, n-ai drum pe la noi ? ca nu mai merge tastatura, sa ne aduci una noua..

fmm viata

Comentarii ( 4 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top