meantime..

M-am uitat si eu la marinar in seara asta, a vorbit ceva, nu prea am inteles ce; bine, nici nu conteaza ce spune, lumea il uraste oricum. Ce vreau eu sa spun (inca sunt racit deci posibil incoerent) este ca nu strada il poate da jos ci doar occidentul. In momentul cand ceilalti vor fi deranjati, obama in special, il vor da la o parte asa cum s-a intamplat si cu ciuruitul; ajuta si strada dar nu asa cum se spera..

Apropo de asta cu iesitul in strada, daca s-ar organiza un miting pro marinar, cine ar veni ? probabil baeti dastepti care vin cu masini de lux si fufe cu posete de mii de parai; sau ma insel si vor veni tot astia care mananca parizer la oferta ?

Socra-miu nu vrea sa iasa in strada, cica ii e frica sa nu-l bata jandarmii. Intr-un fel il inteleg, poate are ghinion si se mai trezeste si cu amenda dupa ce ca abia are din ce sa traiasca; in schimb ma trimite pe mine, „du-te, nu sta in casa”. Asa a fost si la revolutie, s-au dus tinerii naivi si au crapat ca fraierii iar cand s-a linistit totul au iesit si fosilele din casa.

Urat e fara, sa-mi bag pl. Am iesit din casa cu caciula, pulover cu gluga si gluga de la geaca si tot mi-a inghetat capul. Acu o ora ma suna un amic: hai pe la mine sa-mi faci si mie wirelessu; ii spun ca ma duc cu conditia sa vina sa ma ia de acasa cu masina si sa ma aduca inapoi tot cu masina. I’auzi ce-mi spune: „aoleo, frate, e urat rau afara, nu ies pe vremea asta..” atunci lasa ca vin eu la tine..la anu; no comment..

Comentarii ( 2 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top