Cum sa-ti alegi prietena

Acusi vin saraciile alea de sarbatori dragobetele pizdii si valentine -u curului si poate unii dintre voi se gandesc la o noua prietena. Twigg va da 2, 3 sfaturi impartiale, poate aveti nevoie, presupunem ca ati iesit la o cafea..

Nu te bucura ca boul atunci cand iti spune ca cel mai mult ii place sa gateasca; veti ajunge amandoi la 120 de kile si o sa-ti dai cu tesla in coaie cand va urla la tine tremurand din toate suncile „la ce-ti trebuie kfc sau pizza cand frigiderul pute de ciorba..”; pune dracu mana si invata sa faci un gratar, un cartof prajit si las-o pe ea sa-fi faca unghiile..

Daca tu ai 30 si ea are doar 15 ceva nu e in regula aici. Doar pentru ca vei tine de mana o trufanda nu inseamna ca esti jmecher, esti doar idiot.  De cele mai multe ori, astfel de relatii nu tin mai mult de cateva zile, dar, daca se intampla sa reziste ai sa vezi dezavantajele. Ea, neavand experienta iti va spune ce ai voie si ce nu. Ai voie sa te plimbi cu ea, ai voie sa te vezi cu ea, ai voie s-o duci la mall, ai voie s-o iei de la scoala. N-ai voie sa iesi cu prietenii, n-ai voie sa mergi la fotbal, n-ai voie sa intorci capul, n-ai voie nici sa te pisi fara acordul ei. Nu ma crezi ca esti idiot ? ia incearca sa-i dai flit..

Ti se dilata pupilele cand vezi cat aur are pe ea sau ce masina conduce ? te gandesti ca a dat norocul peste tine ? gresit koae, nimic nu e al tau. Poti sa te umilesti in fata ei, poti sa joci teatru, poti sa fii barbatul perfect, la cea mai mica greseala esti istorie. Credeai ca e asa usor sa te pricopsesti cu o masina ? blegule..

Esti un pervers ordinar si mandru ca stai la masa cu cea mai frumoasa fata din cafenea. Iti si imaginezi ce misto ar fi sa-ti dai drumu pe fata ei de papusa ? Trebuie sa-ti amintesc, frumusetea nu prea are legatura cu secsu, mai bine cauta o boccie, ai 99,9% sanse sa-ti iasa fantezia..

Te-ai combinat cu una de aceiasi varsta cu tine, chiar putin mai mare. Intreab-o daca poarta bikini, e un aspect extrem de important; daca nu-i suporta va trebui sa te obisnuiesti s-o vezi toata vara in chiloti moartea pasiunii si te vei intreba de ce dracu nu mai esti atras de ea. Chestia e reciproca, uita si tu de chilotii cu buline, 3 la set din bazar..

Te-ai saturat de fosta care iti controla viata ? Cauta una peste 35, chiar si divortata. Ai voie cam orice..

Nu fi taran daca te invita la ea acasa. Incearca sa te abtii de la parizer, slaninuta cu usturoi sau pate de ficat daca sunt sanse sa dai la buci. Pe langa faptul ca iti vei da drumu dupa 10 secunde, ii mai gafai si in freza..

Comentarii ( 1 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top