cum vad eu ce zic ei

Incep sa-mi revin dupa ce-am dat la lopata 2 tone de zapada zilele trecute. Un lucru e clar, intre Norvegia si Tenerife as alege Tenerife dar mi-e frica sa ma intoc acolo sa nu ma ia Sebi la bataie; apropo, ultima oara citeam pe blogul lor ca va fi  tatic; felicitari, sa te bucuri de urlete si plansete pina o sa ma pomenesti 🙂

Koae, am observat un lucru: nimeni nu mai are bani in tara asta, toti vor pe gratis sau pe datorie. Ma suna unu luni cand era zapada maxima, cica hai pe la mine la birou ca nu-mi merge serverul dar sa stii ca n-am bani, te platesc alta data; traducere: boule, stiu ca esti un fraier si te fac din vorbe, ia matale metroul, vino prin muntii de zapada si viscol la mine la birou, rezolva-mi problemele, eu fac bani mai departe si cand mi-oi aduce aminte de tine iti dau un pachet de biscuiti.

Altul ma roaga sa-i fac si lui rost de un laptop, maxim 300 de lei dar sa tina bateria ca are nevoie de portabilitate si sa nu fie ultima gioarsa; traducere: ba, eu stiu ca un laptop e scump dar tu te descurci si le iei pe 2 lei numai tu stii de unde, asa ca nu-ti mai pune adaosurile alea nesimtite si da-mi-l mai ieftin.

Ieri imi vine un laptop cu cipul grafic dezlipit, ii spun tipei ce problema are si cat o costa si-mi spune, destul de sucarita sa-l las asa si sa i-l dau inapoi. traducere: tu esti baiat finut, nu ma asteptam sa-mi iei bani pe reparatie, sa stii ca m-ai dezamagit..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top