agenti imobiliari ? lol..

E greu de spus in cuvinte prin ce experiente am trecut aseara. Daca e fii-mea plecata in tabara la ma-sa mare, in loc sa-mi scot nevasta la plimbare prin Auchan am decis sa vizitam niste apartamente, oricum va trebui sa ne mutam si nu strica niste experienta.

Am discutat la telefon cu o agentie, a ramas sa ne vedem undeva pe Baba Novac. Am stat in frig in locul stabilit de ei si exact cand sa ne bagam picioarele au aparut agentii. 2 ciudati, unul mut si altul in tenisi mi-au intins o carte de vizita si mi-au cerut buletinul. Koae, hai in scara blocului ca sunt paralizat de frig si semnez acolo.. ala in tenisi cica: ooooo, nu fratele meu, daca te duc in scara blocului deja ai aflat prea multe..

Manca-ti-as, s-au chinuit sa citeasca ce scrie pe buletin in intuneric, in mijlocul strazii, pe cancerul ala i-a inghetat si pasta in pix; am vrut sa-i spun eu datele dar nu, daca il mint? Flory radea, eu ma minunam de cate prostie zace in ei. Dupa 10 minute absurde am plecat spre apartament. Unde-i apartamenul ? pai nici ei nu stiau, am mers pe jos cam 300m, timp in care ala in tenisi imi explica mie reguli de conduita la o vizionare, niste idiotenii. Am ajuns in capatul strazii iar aia habar n-aveau unde se afla apartamentul. I-am dat noi ideea de a-l suna pe propietar si atunci ne-am convins cat de analfabet era agentul, asa ca dupa aproape 20 de minute pierdute in frig i-am spus ca nu ne mai intereseaza si ne-am carat la masina. La putin timp ne-am intalnit cu 2 agente sa mergem la o alta vizioare, una era in pulover si alta intr-o gecuta subtire imitatie de piele. Bunute amandoua..

Am mers pe niste stradute, nici alea nu stiau unde se afla blocul respectiv dar au nimerit pina la urma. Am ajuns koae intr-o pestera, la parterul unui bloc de 4 etaje iar geamul de la bucatarie dadea fix in ghena de gunoi. Ne-am carat rapid si am mers cu masina noastra la un alt apartament pentru ca fufele erau pe jos. M-au ghidat pe alte stradute, am ajuns intr-un ghetou prin Ozana unde era sa ne manance cainii desi ne-au spus ca apartamentul este la Sectia 13. Va dati seama ca mi-a fost frica sa ma dau jos din masina asa ca s-au urcat si ele inapoi, le-am lasat la gura de metrou si ne-am carat acasa.

O perioada ne-am lecuit..

Comentarii ( 1 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top