papagali vs libidionsi

Adica tineri contra batrani. Nu m-am tacanit la cap, asa ne vad femeile pe noi, barbatii. A venit primavara si brusc, de sub niste paltoane urate au aparut tate, craci si buci, un adevarat festin.  Se spune ca femeile nu agreaza barbatii carora se vede cu ochiul liber ca le plac toate femeile insa avem o scuza: dupa o iarna de 6 luni, orice cur la vedere e bun de privit. Daca ma uit nu inseamna ca vreau sa ma combin cu tine, ma uit si atat, nu inteleg de ce trebuie sa ma consideri ori una ori alta in functie de varsta pe care o am. Si mucosul si mosuletul se bucura de primavara exact ca si mine, daca nu-ti convine pune-ti inapoi paltonul.

E cam in aceiasi conjunctura cu senvisul. Tu te pricepi la facut senvisuri, eu la reparat calculatoare. Daca eu iti cer un senvis, tu imi vei spune „fa-ti singur”; daca tu ma chemi sa-ti repar calculatorul, eu o fac cu placere. Daca te vad in lenjerie intima o sa urlii ca sunt un pervers ordinar. Daca ne intalnim pe plaja si tu esti in bikini si tatele goale nu este nicio problema.

Norocul meu ca nu sunt nici papagal mucos nici batran libidinos. Sunt la varsta la care nu-mi trebuie decat discretie si ciorapi curati..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top