trick me

M-am vazut de curand cu un amic ce m-a intrebat fara jena de cate ori am inselat-o pe Flory. I-am explicat ca inca nu a fost cazul dar ca nu exclud ideea unui amor ghebos peste vreo 10-15  ani. Frate, a ramas omul uimit, nevasta trebuie inselata pentru binele relatiei. sa mori tu..

Ok, subiectul este vast si interpretabil in functie de educatie, frustrari, egocentrism. Hai sa zicem ca ii inteleg pe cei care se casatoresc virgini, parca e loc de o mica aventura. Pentru ceilalti insa nu gasesc scuze pertinente; nu te-a pus nimeni sa-ti iei nevasta boccie, tu ai ales-o. Nu e vina nimanui ca tu esti bou si nu stii ce sa ceri in pat.

Chiar ma gandeam cum as proceda in cazul unei combinatii. Posibil scenariu: merg cu metroul, vad un cur misto, cobor unde coboara si ea, ma prezint, incerc s-o fac sa rada si s-o invit la un cico. Presupunem ca accepta, incep sa-mi pierd timpul cu ea, ma feresc de cunoscuti, caut cu disperare scuze pentru banii cheltuiti, pentru telefonul ramas fara baterie, incep sa mint, devin introvertit.

O fut intr-un final si ce sa vezi.. n-a fost cine stie ce. A cam facut fitze, ca nu asa, ca nu acolo, ca fii mai tandru, ca gata ai si terminat ? Imi dau seama ca m-am complicat ca dracu, insa problema cea mare este cum mai scap de ea ? Ca sincer e greu de crezut ca se fute cu mine doar asa de plictiseala si culmea, am fost omul potrivit la momentul potrivit. Nu koae, ea analizeaza si apoi trage concluzia daca merita deci nu va renunta usor.

Stiu ca se poate interpreta ce-am scris dar e un blog deschis la opinii si imi asum tot ce spun. In niciun caz nu m-as combina cu vreo nesuferita sau nasparlie doar ca mi-a zambit si cred eu ca se fute. Mai cunosc pe unu, cred ca am mai scris despre el, nevasta-sa care ii da sa manance, ii spala hainele si ii face curat e camion. Amanta, o drogata de 40 kile, fara dinti in gura e bmw, asa spune la toata lumea. Are o viata mizerabila, plina de minciuni in schimb rade de mine ca imi trece viata. N-ai ce sa-i ceri..

Revenind, probabil ca intr-o zi o sa-mi fac de cap cu boarfe, iarba si rock n roll. Asa, ocazii se tot ivesc dar parca nu merita sa stric totul pentru 5 minute de hatzaiala. Sunt sigur ca Flory si Bubu ma vor intelege la modul „tac-tu asta s-a tacanit la batranete, trecem cu vederea”.

Ma intreb ce mi-ar spune amicul respectiv daca l-as intreba cu cine si-a inselat nevasta; sigur imi va spune ca a futut numai printese si miss-uri

te cred..si eu visez frumos uneori..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top