imposibil

Imi este imposibil sa-i inteleg pe cei care fac 2,3, 5 copii. Imposibil. IMPOSIBIL. Im-po-si-bil. Fi-mea are 3 ani jumate si este un copil cat se poate de normal dar este mofturoasa la mancare. Nu-i place aia, nu-i place aialalata. Poate parea o problema minora dar si eu si Flory suntem la un pas de isterie din cauza asta. Daca ii arati ceva de mancare sau ii spui hai sa mancam o apuca instantaneu setea. Si bea.. frate, bea cate 2 pahare de apa la 3 dumicati de mancare. Uneori, sa traga de timp ajunge sa mestece apa din gura.

Fiecare masa tine aproximativ o ora, cu un ritm de o inghititura la cateva minute pe care o mesteca alte cateva minute urmata de jumatate de pahar de apa. Cum sa nu-ti pierzi mintile ?

Noaptea avem o alta problema: nu poate sa doarma singura nici macar o secunda. Faza e ca si-a perfectionat un stil de a te tine captiv langa ea tinand in pumn tricoul dintre maneca si gat astfel incat n-ai sanse sa scapi din stransoare pentru ca te simte. Ah, si vrea sa fie tinuta in brate pentru ca vin fantome si o sperie. N-a avut socra-miu de lucru si uite efectul..

Ma rog, nu interpretati gresit, Bubu este un copil extraordinar numai ca abia ii mai facem fata. De multe ori, seara, cand suntem storsi de energie, ma intreb cum ar fi cu inca unul; Stiti ce-mi vine in minte de fiecare data ? o tesla..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top