sme(che)renie

N-am dat niciun mesaj de Paste la nimeni desi am primit zeci. Nu are legatura cu religia sau credinta, pur si simplu nu ma prinde chestia cu sarbatorile si sa-ti urez ceva ce nu vine din suflet mi se pare ipocrizie. Sper sa ma intelegeti, macar unii dintre voi..

Sincer, nu cred ca exista natie mai spurcata ca romanul, asta pina la proba contrarie. Mii, poate zeci de mii de miei OMORATI pentru ce ? o sa devenim mai buni sacrificandu-i ? Consideri ca faci un bine daca te indopi cu friptura pina lesini ? e ok sa mergi la biserica fara sa simti cu adevarat ? te ajuta in viata faptul ca ai stat pe bara cateva zile si acum iti calaresti nevasta ca un porc ? Oare cati stiu cu adevarat ce inseamna crestinismul  si de unde vine cu adevarat semnul crucii pe care si-o fac toti ?

Cum spuneam, suntem o natie de 2 parale, dionisiaci falsi si epicuristi raiosi. Azi am fost mai buni, de maine redevenim aceiasi care am fost pina ieri, plini de venin. Nu se schimba nimic, de ce a trebuit sa fie omorati mieii aia ? Si daca vi se pare ca exagerez, stati linistiti: faptul ca tie nu ti s-a intamplat nimic urat a fost o chestie de noroc si de timp. Mai ai rabdare..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top