Just like Edward Norton

Mi s-a cam taiat de blog, sa-mi bag pl; am avut o luna de creativitate intensa la firma respectiva si mi-am consumat prea multa materie cenusie. A fost insa si un lucru notabil, o serie de interviuri pentu un post de secretara la care m-am implicat in mod direct. Fratele meu, eu stiam ca la cv-ul depus anexezi o poza tip buletin in care ti se vede moaca, cel putin asa era pe vremea mea. De unde manca-ti-as, cv-urile au evoluat si in locul pozei de buletin au aparut pictoriale sexy !

Foarte interesant: toate fetele, absolut toate care au trimis cv-u (peste 100) spun ca le place sa calatoreasca, nu exista nici macar una care sa omita asta. Va spune fratili vostru, pe nimeni care va angajeaza nu intereseaza ce hobby-uri ai, ce faceai la locul de munca anterior sau ce filme iti plac. Important este sa arati bine si sa-ti placa sexul oral; niste hartii le poate plimba oricine prin firma.

Intre timp..

Sa-i fut pe toti vecinii de cacat, cu masinile lor de cacat, muistii dracu s-au facut propietari pe asfaltul din fata blocului; n-ai voie sa parchezi pe locul lor desi nu e loc de parcare, e doar..asfalt. Ma trezesc mereu cu stergatoarele ridicate dar unul nu vine la mine la usa sa-mi spuna: vecine, eu parchez acolo de 3 ani, gaseste si tu in alta parte. Nu manca-ti-as, el are 3 coaie iar mie trebuie sa-mi fie frica de el. Ma sugeti de oo, parchez de-al dracu pe locurile voastre pina luati forma stergatoarelor..

Al dracu care isi mai cumpara vreodata bic-uri de ras, prefer sa nu ma mai barbieresc in veci. Am ramas in pana de gileturi si mi-am luat 3 saracii de bic de plastic la oferta, nu m-am gandit nicio secunda ce mizerii cumpar. Koae, mi-am futut fatza ca niciodata, m-a usturat ca dracu fara incetare vreo 2 zile si mi-am dat sangele de eram de nerecunoscut.

Sa-mi explice si mie cineva de ce o prajitura in orice cofetarie costa 5-6 lei. Koae, cu 6 lei imi cumpar 3 kinder bueno si mananc de 3 ori ceva bun. De ce imi ceri tu mie, jegule de cofetar, pe 2 lingurite de frisca artificiala 1,5 E ? muie..

Ca veni vorba de bunatati, ar trebui interzis masterchef. M-am uitat si eu la finala si 2 ore am mancat nonstop de am facut indigestie.

Sunt fanul grasancelor de la metrou. Ma distrez maxim cand vad straturi de sunci de depozite de rahat cum se chinuie sa urce treapta cu treapta in loc sa foloseasca scara rulanta. „Mai slabesc putin” cred se motiveaza singure fara sa stie ca urcatul treptelor nu produce decat oboseara si pofta de mancare..

Mi-e scarba de toate nefututele care au de la 2 caini (dulai) in sus si stau cu ei in apartament, am ajuns sa le injur in fata fara jena; pai fa, te uiti toata ziua cum le atarna coili, speli dupa ei toata ziua, le suporti mirosul, basinile si parul; ii mai vezi cum ling cate o catea bagaboanta pe la cur apoi te ling pe tine pe fata. Da-o in mortii ma-sii de jmecherie ca nu pacalesti pe nimeni, chestia asta se numeste bestiality si tocmai te-ai dat de gol.

La dracu cu hipermarcheturile, fac averi pe spatele prostilor; am fost in Auchan sa cumpar 2-3 rahaturi cand la un moment dat vad o gloata de oameni in jurul unei tarabe. Imi fac putin loc si reusesc sa vad niste banane la oferta insa era IMPOSIBIL sa poti sa te strecori sa cumperi si tu, riscai sa ajungi cu arcada sparta doar pentru ca pretul era mai mic cu 50 de bani. Unele lucruri nu se vor schimba niciodata..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top