Multumesc Cat, am preluat legatura

1. Care era jocul tau preferat din fata blocului?
Am avut o copilarie tare nefericita: nu aveam laptop, net, cont de fb. Bateam mingea toata ziua, uneori desenam cate o nava spatiala pe asafalt apoi ma puneam in cur si imi imaginam ca zbor; am fost atat de amarat ca nici macar un joc preferat nu mi-am permis sa am..

2. Care este “dulcele” pe care l-ai manca si acum?
De la alimentara nu-mi placea nimic, erau numai vechituri, singura chestie notabila era inghetata Polar, aia pe bat si lunguiata, invelita in ciocolata. Cand faceau ai mei comanda la casa de comenzi erau 4 chestii dulci: bomboane cubaneze, susan, arahide si crema de ciocolata calve. Era buna crema dar era aceiasi chestie cum e finetti de care nici nu ma ating. Ah, mai facea maica-mea ciocolata de casa dar nu era ceva deosebit. Am fost atat de nefericit ca nici dulciurile nu mi-au placut..

3. Care au fost desenele tale animate preferate?
Pai cand eram mic imi placea orice ne dadeau astia, au fost vremuri grele. Ma uitam pina si la flinstones si nu zaiet pagadi, atat de nefericit eram. Imi placeau insa cele cu Chip si Dale, Tom & Jerry (cele de hanna-barbera, alea de chuck jones sunt cele mai oribile desene facute vreodata) serialul preferat a fost tedy ruxpin urmat de pif si hercule iar cand am mai crescut putin beavis&butthead. Azi ma uit la tom & jerry, toy story, shrek si ca tot veni vorba, desenul number one al tuturor timpurilor este si va ramane Monsters INC.

4. Pe melodiile cui ai crescut “mare”?
Aici o sa ziceti ca ma dau mare. N-am inghitit niciodata alt stil de muzica in afara de rock, eram mic si ascultam led zeppelin la magnetofonul lui unchimiu, ai mei erau atat de amarati ca nu isi permiteau un magnetofon. In ’89 am vazut un clip cu Faith No More si a fost dragoste la prima vedere, a ramas trupa preferata pina azi. Din ’90 am inceput sa ascult tot ce-mi cadea in mana, eram abonat in piata romana, la casete. Alte trupe preferate din cele vechi: alice in chains, queensryche, whitesnake iar din cele mai noi ar fi: lit, filter, blink 182

5. Ce amintiri iti trezeste guma Turbo?
Bai, there’s something about it! mirosul ala chiar era special..pacat ca nu-mi aduce aminte de nimic 🙁

6. Ce visai sa devii cand erai mic si ce-ai ajuns?
N-o sa va vina sa credeti: cand eram mic, prin clasa a 2-a mi-am zis ca vreau sa ma fac Web Developer..

7. Cum ti-ai descrie copilaria in 3 cuvinte?

Comentarii ( 2 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top