cupluri (ne)fericite

Revin la subiectul barbatilor cretini si a tutelor. Mi se confirma zilnic, desi nu era nevoie, ca tot ce conteaza pentru romanasul de rand este imaginea lui in fata celorlalti. Chiar daca n-ai dinti in gura imi vei spune ca tu n-ai probleme cu dantura, chiar daca nu-ti mai futi nevasta imi vei spune ca aveti o viata perfecta si nu va trebuie nimic dar cum trece una prin fata ta exclami mama ce gaoaza. Bineinteles ca nu de fata cu nevasta-ta. Daca esti tinut sub papuc imi vei spune ca iti da voie sa faci tot ce vrei, daca n-ai bani de mercedes imi vei spune ca dacia ta veche de 20 de ani e supermasina. Daca ai un job de cacao imi vei spune ce caterinca e la tine la munca iar daca ai un salariu de mizerie imi vei spune ca nici nu faci nimic si d’aia iti convine.

Pe tuta o recunosti foarte usor. Iti va confirma ce viata perfecta are desi stau inghesuiti cu socrii si puradeii in acelasi apartament unde nu are pic de intimitate. Iti va confirma ca sotul ii este fidel si are incredere in el ca n-ar insela-o in timp ce el e geana pe bucile alteia.

E plin de d’astia sau am eu ghinion sa ma lovesc de ei la tot pasul. Chiar nu inteleg de ce e nevoie sa fii ipocrit. Ti-e teama ca „prietenii” care oricum nu dau 2 parale pe tine iti vor intoarce spatele daca le spui adevarul ? mai da-i in cacat, nu trebuie sa pari altfel pentru ca oricum esti subiect de gluma pentru ei. Si stai linistit, daca el conduce un passat nu inseamna ca e mai fericit ca tine.

Mai exista o problema la romani, cred ca e o eroare scrisa in codul genetic: toti o dau in bara cand te astepti mai putin. Este incredibil dar adevarat, toti, absolut toti o vor comite cand crezi ca nu e posibil sa se intample nimic rau. Nu conteaza ca e ruda, prieten sau cunostinta, la un moment dat cineva o va comite. Mecanicul auto te va arde cu o bieleta, IT-ustul iti va pune un hard sh, prietenul de familie se va da la nevasta-ta, cumnatii vor avea treaba cand ai nevoie de ei, seful te va face cu muci pentru o greseala minora, nevasta te paraseste ca are o zi proasta. Nu mai conteaza prin cate ati trecut impreuna, cate ai facut pentru ei, totul se rezuma la prezent. Nu stiu de ce dar asa se intampla.

Pina de curand exista cineva impecabil care parea exceptia de la regula. Om serios, diplomat, amabil, cu bun simt, corect, nu te-ai fi asteptat ca respectivul sa fie carnat. Al dracu s-a dovedit a fi tatal carnatilor exact cand m-am asteptat mai putin, si mai ales pentru o suma derizorie. Sa mor daca mai inteleg ceva din viata asta..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top