relatii stabile my ass

Degeaba le zic „nu ma faceti sa rad ca am buzele crapate”, ei tot pe-a lor o tin. Cuplurile pizdii sau pe romaneste relatiile bazate pe incredere si sinceritate au ajuns sa imi provoace un ras isteric. Koae, ma bucur ca ai o relatie fixata pe piloni de beton, m-ai vazut cu ciunga in par de imi vinzi mie gogosi ?

Hai sa analizam: ai ales-o sau te-a ales, arata bine sau naspa, e buna sau nasoala, e a ta. Gelozia ei aparenta, verificarea ocazionala a telefonului, eventuale bocete, texte lingusitoare nu sunt decat diverse forme de manipulare care se rezuma fix la „vezi ca nu esti de capul tau”. Faptul ca tu nu vezi nimic dincolo de cuvintele sau gesturile ei defineste pentru tine exact relatia aia stabila in care tu esti prostu. Eu fac pariu ca nu exista in toata lumea asta o relatie stabila. Chiar daca o iubesti sincer ramai in continuare vulnerabil, asa e firesc. Daca ai un vis erotic cu colega de servici ? daca cunosti o bunaciune despre care prietenii tai spun ca face un oral de vis pentru 50 lei ? nu te-ar bate gandul sa dai o fuga ? ohooo..

Eu n-am cunoscut pina acum macar un barbat sa nu spuna „ce-as fute-o pe asta” si nu referindu-se la nevasta/prietena. Daca ai fii 100% sigur ca nu te prinde si nu-ti afecteaza relatia, te-ai duce. Baga-ti in cur relatia ta perfecta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top