fmm viata: etapa guster

Se intampla cand prima ta mare dragoste te inseala sau iti spune adio. Nu te poti impaca cu ideea ca fata aia sensibila care te tinea de mana, sanii aia micuti, funduletul ala care iti provoca erectie doar privindu-l, buzele ei dulci, toate astea nu mai sunt ale tale. E insuportabil sa-ti imaginezi ca maini straine o mangaie pe fundul care iti era tie destinat. Acum ca ti-ai luat-o rau, tot ce-ti doresti e sa-i atragi atentia cat mai radical, depinde de nivelul de spume. Poti adopta una din cele 2 varinate consacrate: labarul sinucigas sau baiatul parfum cel de temut.

Labarul sinucigas e genul de timid, emotiv, sensibil. El nu bea, nu fumeaza si nu umbla cu alte femei. E romantic prefacut, in realitate are niste apucaturi bizare, frecventeaza forumuri suspecte, are partitii intregi cu filme porno si sta cu ma-sa. La pat e naspa rau si abia daca tine 2 minute. N-a auzit de preludiu si nici nu bea din acelasi pahar cu ea. Ultima intalnire cu ea nu e luata prea in serios, labarul e sigur ca cele 3 presupuse calitati ale sale sunt motive suficiente s-o intoarca din drum.

Baiatul parfum cel de temut e un guster coclit care se lauda ca are 4 coaie. El stie de la baetii mai mari ca femeia se uda instant daca iti scuturi maciuca prin fata ei si toate au cazut victime. Are succes la fete < 14 ani pentru ca e gelat, freza perie, tricou cu 3 numere mai mic si 45 de kile.

Noaptea vine insa cu surprize pentru amandoi idioti. Imaginatia le transmite ca ea ar putea fi de fapt in patul altuia spunandu-i  „fute-ma ca boul n-a fost in stare”. Coplesit de situatie, labarul se gandeste la sinucidere in timp ce pe baiatul parfum vestea despartirii nu-l afecteaza decat in orgoliu, zdreanta trebuie caftita. Mesajul trimis contine injuraturi de morti, amenintari cu poze indecente si capete sparte. E ofticat rau, nici freza nu-i mai sta bine.

Prima despartire e un must have, o atentionare ca urmeaza o viata plina de cacat. Un fel de welcome selectiv, daca nu esti pregatit sa intri in joc taie-ti venele, acum ai ocazia. Urmeaza etapa papagal.

Comentarii ( 6 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top