obiceiuri proaste

Sa-mi spui daca te pot ajuta cu ceva, orice..”. Ba da’ chiar nu te poti abtine ? ti-am cerut eu ajutorul ? m-am saturat sa aud fraza asta in situatii in care aparent ceva nu-mi merge bine. Uite, azi dimineata am avut ceva crampe la stomac, cu ce ma poti ajuta ? vii si-mi faci masaj pe burtica ? chiar vii ?

Alta faza care ma calca pe cap: de cate ori merg cu cineva in lift, respectivul TREBUIE la un moment dat sa-si traga mucii in cel mai enervant mod posibil. E liniste, ma uit in podea si astept sa se opreasca la etaj si brusc aud sunetul ala enervant si  imposibil de trecut cu vederea. Ce incerci koae, sa-mi atragi atentia ca esti acolo ? te vad, da-te’n sange.

Mi-a facut unu pofta sa mai merg la interviuri, imi povestea ca tocmai venise de la unul unde a fost intrebat 2 chestii care i-au pus capac: de ce ai ales sa lucrezi la firma noastra si unde te vezi peste 5 ani. Mama, cat de imputite sunt cliseele astea sa-mi bag pl. In mortii ma-sii, n-am de lucru, d’aia am venit la voi, mor de foame. Unde ma vad peste 5 ani ? in pat cu nevasta-ta in timp ce tu iei interviurile pizdii. Stai asa, dar daca dai interviu cu fufa de la pr, aia cu heels-uri si fusta scurta ? simplu, ii spui ca stii cu siguranta unde vei fi diseara: cu ea in pat facand planuri pe urmatorii 5 ani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top