chestiuni serioase: in the ass

Cand ai 15 ani si minti ca ai dat la buci doar ca sa nu pari mai papagal in fata prietenilor parca e de inteles. Cand ai peste 30 si esti si casatorit, ce rost mai are ? Stateam la o discutie cu 2 amici, unul se vaita de dureri de coaie pe motiv ca are o colega la munca ce vine doar in colanti si dupa 8 ore de privit bucile aleia a facut o obsesie. Il cred, cui nu-i place sa vada buci in spandex? Celalat amic tacea si ne asculta pe noi cum dezbateam subiectul cand incepe sa vorbeasca: „…demult, inainte sa fiu cu nevasta-mea..am futut-o pe una in cur.. mamaaaa…s-a cacat aia pe ea, mi s-a intors stomacul pe dos… de atunci nu vreau sa mai aud..”

Mane, pina aici. Nu e prima oara cand aud asta, nici a 2-a oara, nici a 3-a oara. Si o aud doar de la frustrati si timizi ceea ce imi confirma ca e minciuna: n-ai dat acolo. Este doar un mod penibil de a scapa fara prea multe explicatii de subiectul tabu care te roade maxim. Dar il pastrezi pentru tine, ceilalti te compatimesc pentru experienta imaginara care ti-a produs traume pe sinapse.

Revenind, eu nu cred ca se poate intampla asa ceva. Nu cred si pace. In plus, daca vrei sa dai acolo iti asumi niste riscuri si, presupunand ca are loc un accident nefericit..nu ne spui si noua cum ati reusit ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top