(ne)asteptari

Au reaparut clientii groazei ! Bai, e suficient sa las garda jos catusi de putin ca au sarit ca hienele, sa-mi bag pl. S-a terminat sezonul teraselor si al bucilor la vedere si acum toti se pregatesc de iarna: un pc-u curat, cu antivirus, mult porn si manele. Am observat ca multi se comporta cu mine ca si cu o comoara: o gasesti, e nepretuita si nu vrei s-o imparti cu nimeni, o tii doar pentru tine. Nu sunt comoara voastra maca-mi-ati coili. Imi ceri sa-ti fac un servicu apoi te inveti: vrei si aia, vrei si aialalta, ma suni duminica la 10 seara si daca nu-ti raspund pentru ca esti nesimtit faci depresie si te superi. Foarte bine, asa scap mai repede de voi, dispareti la fel cum ati aparut, brusc. Vreti sa stiti pe ce-am mai muncit ? Unul mi-a dat o pasta de dinti si celalalt mi-a dat alte cacaturi de facut in continuare ca deh, eu pot face orice. Foarte..neasteptat ! Cumva imi putea gura ? Apropo, interesant mod de a plati un serviciu, imi dai altceva de facut in continuare in ideea ca ne socotim la sfarsit; pai hai sa-ti fac si-o muie..

Preferatii mei raman cei saraci si borfasi, o combinatie de care ma feresc ca dracu. Ei nu cunosc preturile dar stiu ce vor..la pretul care-l vor; iete un exemplu: vrea gigel un procesor care costa in mod normal 300 lei la pretul de 50 de lei pe motiv ca habar n-are ca e asa scump in realitate. Hai sa mi-l vezi in cacao..

Imi aduc aminte de un tip care vindea hard disk-uri in targ, le avea puse pe caprarii: de 20 giga, de 80, 200 etc, toate defecte; faza e ca le avea amestecate intentionat, venea gusteru, lua in mana un hard de 200 giga pus la alea de 40 de giga si omu spunea direct: alea de 40 sunt la 30 de lei bucata; gusterul mergea pe burta crezand ca  ia hard de 200 la pret de 40 si cumpara fara sa stea pe ganduri. ingenios..

Ma suna unu exact acum cand scriam: fratele meu, am ramas fara cerneala la imprimanta, adu si mie maine la prima ora un cartus ! pai de unde mortii ma-sii sa ti-l aduc vere ?! ia fugi tu la hipermarchet in mortii ma-sii, spune-i aluia ce imprimanta ai si cumpara in mortii ma-sii un cartus! ati supt-o iarna asta, sa vad cum va descurcati, eu ma uit la disney junior.

Comentarii ( 1 )

  1. Subscriu si eu la clientii groazei…. cand crezi ca ai scapat de ei se intorc cu mult mai multe fitze si cu mult mai mult tupeu. Dar am descoperit ca daca dau pe silent telefonul nu ii mai aud!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top