pregatiri de caterinca

Ati vazut duminica emisiunea aia cu apocalipsa ? mama, cat de tare a fost baba aia de 95 de ani care ne explica ea cum vine meteoritu si omoara gainili din sat.. sau domn inginer care a sapat o groapa pe post de buncar si a pus un wc in mijloc.. deci daca n-ati vazut nu stiti ce-ati pierdut. Dementi si fanatici au fost mereu dar de data asta parca’s prea multi. Am mai scris de ei dar nu as fi crezut ca filmele pot sa tampeasca atat de mult incat sa-ti cultivi niste idei care sa devina mod de viata. Chiar ma gandeam, sa vezi cum dau romanii fuga la hipermarchet si cumpara toata conservaraia, nu m-ar mira deloc. Oricum romanii sunt amatori, la americani e mult mai rau, nu cred ca mai e cineva care nu si-a facut depozit de haleala in pivnite.

Eu imi pun totusi intrebarea: de unde mortii lor stiu ei ca vine sfarsitul ? e o chestie programata ? imi scapa mie ceva ? sunt omul care stie prea putine ? dar poate nu se intampla nimic si ti-ai investit banii degeaba; ce o sa faci cu 20 de tone de orez ? Si daca tot crezi in filme, de ce nu crezi si in Freddy Crueger ?

Acum la modul cel mai serios: sa te pregatesti de apocalipsa e ca si cum te-ai pisa contra vantului. Ce rezolvi daca te izolezi intr-o camaruta de 10mp cu tot familionu ? eu abia rezist sa stau cu socra-miu cateva ore pe luna, cum ar fi sa stau cu el in aceiasi camera 24/7 ? si alt aspect: unu se caca, altul isi face o laba, chiar trebuie sa vad toate astea ? prefer sa crap, nici nu ma gandesc la supravieturire. Bine, e mult spus supravietuire, n-ai de unde sa stii ca dupa cateva zile de mancat pate de ficat si grau incoltit nu o iei ranza. Si, presupunem ca a trecut cataclismul, iesi afara din buncar si crezi ca faci: te imbraci in piele, te urci pe un harley si te plimbi prin orase devastate ? teapa, nu e haiducie ca’n filme, vezi doar moarte in jurul tau si pute. Trebuie sa te descurci sa faci rost de apa si mancare, sa te apuci de agricultura, sa cresti porci si gaste.

supravietuitoru pizdii, ai mai trecut si prin ororile de la izloare..

Comentarii ( 3 )

  1. Cat, nu mi-ar folosi la nimic daca as fi izolat cu familionu.. si de buncare pline cu femei hot n-am prea auzit 🙂

    Uska, ai ajuns cu bine ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top