I hate mondays

Sa-mi bag pula, vine iarna. Doar m-am uitat pe geam si mi-au inghetat coili cand am vazut cum e afara si mai trebuie sa ajung si pina in militari. Frate, mi se pare horror sa traiesti in cartieru ala, cel putin 12 ore/zi se merge bara la bara, zgomot, praf, agitatie mai rau ca in iarmaroc. Am vrut la un moment dat sa trag pe dreapta sa-mi iau o merdenea si primul loc de parcare pe care l-am gasit a fost la 2 km mai in fata. Exista totusi un motiv pentru care e misto militariu: gagicili !

Nu-i mai suport pe astia cu diarie verbala. Am ajuns sociopat de frica sa nu dau buna ziua si sa imi doresc sa ma sinucid dupa aia. Koae, i-am dat buna unei milfutze si ce sa vezi: mi-a povestit aia toata viata ei de la nastere pina in urma cu 2 minute, am crezut ca mor. Degeaba incercam mici tertipuri, n-am reusit s-o fac sa taca. Bai, macar daca povestea cum se fute dar nu manca-ti-as, trebuia sa ascult cele mai neinteresante chestii din lume. In parculet la fel, merg cu Flory si cu Bubu, ne asezam singuri pe o banca mai retrasa in speranta ca putem sta linistiti si nu dureaza 5 minute pina cand se strang toti in jurul nostru: ahaaa, aici erati! plm, vroiam liniste..

Frate, peste tot in jurul meu se vorbeste de apocalipsa ca si cum s-ar vorbi de inghetata. Toti sunt clarvazatori si experti in „vulcanizare” cum a zis un tovaras in liceu de am lesinat de ras la o ora de geografie. Vreau si eu sa vorbesc de altceva, de femei, tate si buci si n-am cu cine. Apropo de tate, sper sa nu se supere nimeni pe mine dar tare naspa mi se pare sa traiesti o viata cu una fara tate. N-as prea vrea sa intru in detalii..

Am ajuns la concluzia ca exista o stransa legatura intre nefutute: daca n-ai parte de hatzaiala, lauda-te cu altceva! de exemplu cu bani. ia vino tu si da-mi peste bot cu faze de genul „vai draga, dar chiar nu-ti permiti o rata de 1000E/luna sa te muti la 3 camere ?” futu-ti pe ma-ta, esti atat de proasta incat nu merita efortul sa-ti raspund; chiar daca mi-as permite nu as da 1000E/luna pe o mizerie de apartament intr-un oras infect, te-ai gandit la asta ? Zilele trecute am dat de alta nefututa, asta s-a dus la disneyland cateva zile si a costat-o 5000E; ne mai si spunea: sa stii ca nu ne-a costat deloc mult, ce sunt 5000 in ziua de azi, aproape oricine isi permite.. ei, uite ca eu nu-mi permit. cu 5000 mi-as lua masina mult visata: logan full options cu spoiler!

Alta „sarmana” cand discutam de neajunsuri la modul general: ….sa stii ca nici noi nu ne permitem mare lucru: eu am o toyota, barbata-miu are octavia, avem o casa de vacanta langa bucuresti si ne permitem maxim 1-2 vacante in strainatate pe an; n-avem deloc bani asa cum crede lumea..; eu zic ca o sugi..

Da koae, e doar o zi de luni in tara pizdii, o zi in care eu voi merge cu metroul si amaratele vor merge cu toyotele. Singura consolare: noi nu tinem vibratoare in casa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top