web design romanesc

Imaginea ta pe internet este unica, noi nu folosim templateuri. O, ba da, folositi manca-mi-ati coili. Doar ca mergeti la bluf sperand ca idiotul care v-a gasit pe google habar n-are ce inseamna web design. EL vrea un site misto si ieftin si exact asta ii vindeti voi: un template ciordit din warez sau rareori cumparat cu 10$ pe care il vindeti cu 300$. Nu e nimic rau in asta dar de ce il amagiti cu texte gen concept unic sau web development cand voi nu creati nimic ? si cum poti fi atat de muist sa spui ca toate proiectele tale sunt unice atata timp cat insusi site-ul tau este wordpress cu o tema de 10$ ? 90% din site-urile de web design o sug, nu fac nimic decat clone design; ai dreacu daca ar recunoaste !

A patit-o urat de tot un amic, i-au cerut unii pe un site foarte multi bani spunand exact textele de mai sus: concept, imagine, development. M-a chemat sa mi-l arate, era mandru ca nu mai are nimeni un site ca al lui. In 2 secunde am recunoscut tema, costa 25$ si era deja cumparata de 178 de ori pe un site care vinde template-uri si teme de magazine online. Pina si logo-u, de asemenea concept unic era doar o poza stock, de mici dimensiuni, motiv pentru care am convingerea ca nu era cumparata. I-am sunat eu pe respectivii webmasteri si i-am rugat sa-mi dea acces la update-urile temei si sa nu o mai dea in caramele cu designul unic. N-au mai raspuns de atunci, ba chiar i-au transmis propietarului siteului ca webmasterul care s-a ocupat de site-ul lui si-a dat demisia iar ei nu-l pot ajuta cu nimic. superb !

Un site scris de la zero necesita multa munca si o buna pregatire. Nu iti face nimeni un astfel de site/tema sa ti-l vanda doar tie cu 200$, din acest motiv majoritatea prefera sa-si vanda creatiile pe site-uri de profil; acolo sunt cumparatori din toata lumea si munca ii va fi rasplatita pe bune. Nu e nimic rau sa folosesti o tema cumparata, nu inteleg de ce nu-i spui clientului adevarul. Uite koae, intra aici, alege una care iti place si eu ti-o modific pentru suma de 5 lei. Ah, stai, chiar vrei ceva unic si n-ai ce face cu banii ? ti-e teama ca din cele peste 10 miliarde de site-uri existente, cineva iti va recunoaste clona si va rade de tine si de site-ul tau care are 5 vizitatori ? esti idiot si iti doresc mult noroc, o sa ai nevoie..

Comentarii ( 2 )

  1. Pai da, dar omul daca aude ca un site „de la 0” e 2000$, se duce dincolo unde „de la 0” e 200$… probabil d’aia mint toti ca ti-l fac de la 0 pe 200$ si aia e. Cine stie, stie.. cine nu… ajunge ca amicul tau 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top