telenovela

N-am mai dat p’acilea,si eu si Flory urmarim un divort live al unor „apropiati” sa zic asa. Bine, inca nu s-a produs insa este iminent, acum suntem doar spectatori (in loja!) si urmarim evenimentele care sincer sa fiu sunt previzibile si trase la indigo: o relatie in care el s-a plafonat, a avut o aventura iar ea a aflat. Am zis telenovela pentru ca desi lururile sunt clare, cei 2 se comporta infantil, azi se impaca, maine sunt despartiti si tot asa de 1 saptamana.

Am mai zis de 100 de ori, aici se ajunge in toate relatiile in care cei 2 se casatoresc prea de tineri. E de neacceptat pentru unii dar va poate salva casnicia daca ati avut macar 5 parteneri inainte. Ai ajuns la 35 de ani si urla foamea in tine dupa o bucatica dar te-ai considerat pielea pulii cand ti-ai luat nevasta virginica; e doar vina ta, descurca-te acum.

Alti „cunoscuti” care au divortat din exact acelasi motiv: o nevasta..sa zicem limitata sexual dar foarte buna gospodina si un sot cu coili albastre: toti l-au judecat pe el cand s-a dus la alta dar in mortii ma-sii, pentru ce dracu traiesti anyway ? s-a combinat omul cu una care l-a futut atat de bine incat n-a mai vrut el sa se impace cu fosta desi aia era dispusa sa-l ierte; ba mai mult, a vrut sa-i faca si o muie, prima din viata ei; era insa prea tarziu si total..dezgustator.

Mai spun inca o data: fetelor, nu se rezuma totul la gatit, spalat si calcat. Din cand in cand mai cumpara-ti niste adezivi si heels-uri si fa-l sa se bucure de viata, niste cartofi prajiti stie si el sa-si faca. Nu va bazati pe „dresaj” cum va place voua s-o spuneti pe sestache, aparentele inseala si nu stii ce zace in mintea lui. Respectivii erau cuplul perfect asta vara, ea cel putin spunea tuturor „ehehe, cum il dresezi, asa il ai! eu am incredere oarba in barbata-miu, il las sa mearga oriunde ca stiu ca nu ma inseala” iar el nici nu-si ridica privirea din pamant. Pai ca facusi marghioalo ? tocmai tie ti s-a intamplat ? n-ai auzit de dresori haliti de lei ?

Comentarii ( 1 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top